Engednétek hogy a lányotok a barátjánál aludjon?
Mindketten 14 évesek, a lányom rendes,nem iszik, nem drogozik, nem cigizik, jegyei az év végén jók lettek, két darab négyese volt. A fiú nagyon rendes, jó családból származik (hosszú történet lenne, de az édesanyjával anno a 'legjobb barátnőm' volt), a fiú szintén nem nyúl káros dolgokhoz.
8 hónapja vannak együtt, megbízok a lányomban, és a srácban is, és úgy állok a dologhoz hogyha le akarnának feküdni akkor megteszik nappal is, nem kell ahhoz éjszakának lennie.
Ti engednétek?
Nem..és remelem a lanyom ennyi idősen nem is fog kerni ilyet..
Szeribtem ennyi idősen gerekek méga szexhez..
Persze megoldják, máskor ha nagyon akarják, de ha alapból aszülő teremti meg a helyzetet az ennyi idős korban nem helyes..
Tartok tőle, hogy nyomásnak élné meg.. Ha nem akarja akkor is úgymond, ha együttalszanak, és engedik a szülők is, hogy akkor már szexelni is kell..
Vagyis így ha nem is nyomás, akkor is garantált..
Még egy 2-3 évet varnék.. Jó ha ez a fiú marad lehet 1,5-et..
De ez csak az én véleményem..
Ahogy így leírod, mindketten rendes gyerekek, megbízhatóak. Kifejezetten a szexre nem adnék engedélyt, haladjanak csak a maguk tempójában. De azért beszélgetnék velük erről a témáról, szerintem fontos, hogy a kérdéseikkel legyen kihez fordulni.
Szóval együtt alvást engednék, de csak teljes körű felvilágosítás után és az aktusra való biztatás nélkül.
Amúgy 14 évesen szerintem is még gyerekek hozzá, de amint írod, úgyis megteszik előbb-utóbb, de akkor már jobb ha a tudtoddal...
Ez a nappal is dugnának... egy másik kérdéshez (a kopogóshoz) beírta egy ember, hogy ő nem maszturbálna fényes nappal, ha otthon vannak a szülei, és bármikor benyithatnak. Egyetértek. A dugás meg még gázabb.
Nem tagadom, nappal is lehet szexelni, de azért inkább az éjszakát választja a többség, amikor nem toppanhat be a mama egy tálca pogival.
Én sem hiszem, hogy te vagy az anya. Ha az lennél, vagy csak felnőtt, tudnád, hogy ez a 8 hónap semmi. Nem olyan, mint az együtt élő felnőtteknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!