Engednétek hogy a lányotok a barátjánál aludjon?
Mindketten 14 évesek, a lányom rendes,nem iszik, nem drogozik, nem cigizik, jegyei az év végén jók lettek, két darab négyese volt. A fiú nagyon rendes, jó családból származik (hosszú történet lenne, de az édesanyjával anno a 'legjobb barátnőm' volt), a fiú szintén nem nyúl káros dolgokhoz.
8 hónapja vannak együtt, megbízok a lányomban, és a srácban is, és úgy állok a dologhoz hogyha le akarnának feküdni akkor megteszik nappal is, nem kell ahhoz éjszakának lennie.
Ti engednétek?
#8-as szerintem te lelőtted a poént. :D Én is arra tippelek, h ezt a kérdést a lányt tette fel nem az anyuka. :D
De a véleményem a kérdésről.: Jobb ha otthon vannak házban, mert ha nagyon akarják megtörténhet az aktus az árok parton vagy a kertben, a település szélén, 1 kevésbé forgalmas játszótéren, 1 szórakozóhely mögött, bárhol, akár nappal is. Tudnék mesélni. :D F/24
A lényegre visszatérve én engedném, h együtt aludjanak 1 rövid oktatás után.
14 évesen jöttem össze a mostani párommal és már több mint 6,lassan 6 és fél éve együtt vagyunk.
Nem vagyok benne biztos hogy 14 évesen együtt kéne aludniuk,azonban jobb hogy megengeded és ilyen lazán kezeled,így nem kell titkolóznia előtted.Ez nagyon becsülendő.
Nekem sajnos főként édesapám olyan konzervatív,hogy szerinte házasságig nem is kéne együtt aludni.Kész röhej...Természetesen már régóta együtt alszok párommal apa tudtával(és még mindig morog mikor elmegyek vagy ő jön!!:/ ).Na szóval...ezzel a hozzáállással nálam azt érte el,hogy már 15-16 éves koromban rendszeresen azt hazudtam,hogy barátnőmnél alszok.Nem a szex miatt akartam vele aludni,hiszen mint nagyon helyesen írtad,azt nem csak éjszaka lehet:)
Lényeg a lényeg,szerintem ha megbízol a fiúban és lányodban is,valamint elég felelősségteljesnek érzed,akkor simán megengedhető.Lehetőleg azért ne túl rendszeresen,de mondjuk 2 hetente meg lehetne engedni:)
Ugyan szerintem 14 évesen még nagyon korai az együtt alvás, mégse gondolom, hogy el kellene tiltanod őket egymástól, mert akkor kezdődik majd a zavarosban halászás, meg a"barátnőmnél alszom".
Én úgy engednem, hogy megbeszelnem a srac anyjával, hogy ha van lehetőség, kulon aludjanak.
Egy pedagógus.
Mint, ahogy korábban is írtam egy ehhez nagyon hasonló kérdéshez...a p_csádon szőr nem maradna.
Még, hogy együtt alvás 14 évesen.
Nagyon ráérsz Te még arra...de nagyon
én is szinte biztos vagyok benne, hogy a kérdést a lány tette fel, mert egy szulom sem buszkélkedik olyasmivel, hogy a 14 éves lányom, nem iszik, nem drogozik és nem cigizik....ugyanis evidens, hogy egy gyerek nem csinál ilyet..legalábbis a szuloknek evidens!
szoval, nem, kizárt, hogy engedném! 10 éve az akkor 14 éves unokatestvéremnek megengedték, nem fekudtek le egymással, csak 2 évvel késobb..a szulok azt mondtak, hogy oké, ott aludhat a srác náluk, sot egyutt is aludhatnak- a nappali kozepén a kihuzhato kanapén :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!