Miért nem vált el miattam?
Figyelt kérdés
Apám gyerekkorom óta vert, már azért pofont kaptam, ha nem jól fogtam a kanalat. Egyszer úgy megvert, hogy másnap nem mentem iskolába, mert tiszta kék zöld folt volt az arcom. Anyám viszont nem akart elválni, sőt, még rám haragudott, amikor megemlítettem neki, hogy nekem nem jó apámmal és jobb lenne, ha nem élne velünk. Végső elkeseredésemben megpróbáltam egymás ellen forddítani őket, de nagyon rossz vége lett, mert azóta mindketten ellenem fordultak és szerintük kötelességem szeretni az apámat. Anyám miért nem értette meg soha, hogy nekem jobb lett volna apa nélkül, mert azon kívül, hogy pofozkodott és ordított velem, máshogy nem volt jelen az életemben? Miért kéne egy ilyen embert szeretnem? Nem tudom felfogni, hogy hogy lehet ilyen egy anya.2015. jún. 8. 20:48
1/8 anonim válasza:
Nem, nem kell szeretned. Vannak tarsfüggő emberek , anyad is ilyen
2/8 anonim válasza:
Nem kell szeretned. Én sem szeretem apámat. Igyekszem így felnőtt fejjel politikailag jó viszonyt fenntartani, de nem engedem túl közel, tartom azt a távolságot, amíg nem tud ártani nekem.
3/8 anonim válasza:
az ő pénze nélkül meg tudnátok élni?
kollégium?
4/8 anonim válasza:
Sajnos apád egy lelketlen rideg ember,aki soha nem tudott rád gyerekként nézni,és nem érzett a sajátjának. Csak biológiailag volt az apád. Emberként soha. Sajnálom,hogy ilyen életed volt,van ,és lesz,míg el nem tudsz szakadni tőlük. Majd akkor jön rá,mekkorát hibázott,ha majd öregen magányosan fogja befejezni az életét.
5/8 A kérdező kommentje:
3 Igen, sőt, még jobban is éltünk volna, mert alkesz és iszik. Jelenleg nincs egy forintunk se, szegények vagyunk, mint a templom egere, én albérletre gyűjtök, mert senki se tud támogatni.
2015. jún. 8. 21:01
6/8 A kérdező kommentje:
Csak a családban mindenki nyüstöl, hogy szeressem, beszélgessek vele, apám is jön utánam állandóan, beszélgetni akar, de én nem fogom közel engedni magamhoz. És mindenki cseszeget ezlrt.
2015. jún. 8. 21:02
7/8 anonim válasza:
A férjem szülei hasonlóak (bár ott inkább lelki terror ment). Az eredmény: 5 éve nem tartja velük egyik gyerekük sem a kapcsolatot, az unokáikat nem ismerik. Biztosan megérte a kedves édesanyjának.
8/8 anonim válasza:
nyilván meghívnám a vasárnapi családi ebédre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!