Mit csináljak? Nagyon szeretnék elmenni nyaralni.
A szüleim nem akarnak elengedni nyaralni a legjobb barátnőmmel, csak szülői felügyelettel. Nos, 20 éves leszek, és pénzem is lesz rá, de így se, mert nem vettek fel egyetemre (nem lesz annyi pontszámom) meg mert "annyi csúnya rossz ember van"...
Mondtam már, hogy kifizetem, de így se akarják. Pedig oda akarunk menni nyaralni, ahova kiskorom óta járunk, csak eddig ketten sosem mentünk.
Akkor mit kéne csinálni?
19/L
Engem a szuleim mar 12evesen elengedtek taborba, a Balcsihoz. Nyilvan meg koslany voltam, es napi szinten beszeltunk, de megbiztak bennem. Amit megakartam volna csonalni, azt megtettem volna. Minnel jobban tiltanak a szulok, a gyerek annal jobban akarja, ed meg is teszi idovel. Nem jo otlet az ilyen, foleg nem abban az esetben amikor mar egy felnott norol beszelubk. Bar en mar ezt a vitat, ami most van a kerdezovel mar 15-16evesen lezongoraztuk, engem igy hogy egy hobappal azelott hogy betoltom a 18at, FELNOTTKENT tekintenek. Termeszetesen eg gyerek mindig is anyuci meg apici kicsi gyermeke lesz, de a te szuleid meg nem fogtak et fel, add mindenkepp a tuttukra, talan az elso lepes az az lesz ehez, hogx bar megtiltpttak, de igenis elmesz arra.a nyaralasra. Ez a te szived joga, de ha vagy ra, elobb utobb kifog beloled torni, es sommal nagyobb botrany lesz, mimt most.
Es mielptr meg barki lehurrogna, hogy mit kepzelek 17 evesen, hat, igenis eltudom magam tartani. Tudok magamra fozni,mpsni,takaritani, mindent megtudok oldani. Sokkal nagyon dolgokat oldottam mar meg egyedul, mint maspk 20,akar idosebb korukra. Lehet hogy bennem van az is hogy nagyon hamar felbottem, nem tudom. De en eltudpm magam tarzani, es ezek szerint a kerdezo is, elvegre van.penze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!