Szeretnék egy tetoválást de félek elmondani a szüleimnek. Szerintetek mit csináljak?
Az első tetoválásomat édesanyám megengedte, 17. születésnapomra, sőt ő hozta fel, hogy ha szép minta lesz, akkor felőle oké. Az utána következőket, mikor már elmúltam 18, csak bejelentettem, hogy megyek csináltatni. Eddig 10 db van, mindegyik okkal. Néha megjegyezte, hogy sok lesz már, de mióta látja, hogy van munkám, felelősségteljes vagyok, fenntartom a lakásom stb, nyilván nem szól bele. Két éve meg ő is csináltatott és szeretne is még :)
Mérlegelni kell, Te ismered őket. Én úgy gondolom, ha ez miatt képesek kidobni, hát... Próbáld megindokoltatni velük, hogy mi bajuk a tetoválásokkal és érvelj.
Tetkót majd én is szeretnék, de hozzád hasonlóan a hajfestéssel jártam. Édesanyám mind a tetkót, mind a festést egy az egyben ellenezte. Leszögezte, hogy NEM.
Úgyhogy én szépen megvártam a 18-at, meg hogy elkezdjek dolgozni, és mikor megvolt rá a pénzem, bejelentettem anyámnak, hogy vörös leszek, és beszélnünk sem kellett róla többet, mert tisztában volt vele, hogy felnőttként már nem tilthatja meg.
Viszont a kitagadás ennyitől még meg sem fordult a fejében. Mondta, hogy nem örül neki, és szerinte az eredeti színemnél sosem lesz jobb (ezt én mindig úgy magyarázom, hogy "elb*sztam amit ő gondosan összehozott :D), de ezen kívül nem balhézott.
Mivel nem lakok már otthon, a tetkóról már csak akkor szólók szerintem, ha készen van.
Neked is ennyit kellene tenned. Összeszeded rá a pénzt, aztán elmondod, hogy megcsináltatod. Nem kell túlkomplikálni, ha a szüleid értelmesek, nem fognak balhézni.
21L
Gondolom azóta szeretnéd mióta bejött divatba:)
Ha neked annyira fontos, akkor fontos lesz 3 év múlva is, ha meg csak hóbort akkor elmúlik:)
hát én amikor 16 évesen megcsináltattam az elsőt, nem kértem ki a szülők véleményét, én viselem, nem ők.. nem örültek neki, ahogyan az azt követő többinek sem, de már beletörődtek, és abba is, hogy lesz még bőven :) azt is nehezen hiszem el, hogy egy normális szülő kidobná otthonról a gyerekét, mert tetováltatott :D durcizás lesz, de elmúlik.
akkor kell elmondani, ha már készen van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!