Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi oka lehet, hogy egy anya...

Mi oka lehet, hogy egy anya azt hazudja a lányának, hogy nincs senkije, mikor a lány egyértelmű bizonyítékokat talált, hogy van?

Figyelt kérdés
A lány nem kislány már, 19 éves. Korábban megcsalta a lány apját, erre is a lány jött rá, de egy éve már külön élnek a szülők.
2015. máj. 30. 21:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
*szerelmi élete
2015. máj. 31. 12:44
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem nyomozgattam utána, ő kérte, hogy töröljek le minden felesleges dolgot a telefonjáról, mert nincs rajta hely és a régi üzeneteit akartam kitörölni, és akkor vettem észre, hogy két éve levelezget egy férfival.
2015. máj. 31. 12:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
És miért olvastad el a levelezgetését a sima törlés helyett?
2015. máj. 31. 12:51
 14/16 A kérdező kommentje:
Mert alapból kiír az üzenet alá vagy 40 karaktert, nem csak a neveket jeleníti meg.
2015. máj. 31. 13:09
 15/16 anonim ***** válasza:

Te aztán nagy dumás vagy.

"Én az anyukámra legjobb barátnőmként tekintek, és tudom, hogy sok anya nagyon is vágyik erre. Mióta egyetemre kerültünk a barátnőim többsége az anyja felé nem néz, csak akkor hívják fel őket, mikor pénzt kell átutalni. Én minden héten hazajövök anyukámhoz és a saját munkával megkeresett pénzemből tartom el magam. Ma reggel is összetalálkoztam egy ismerősöm anyukájával és majdnem elsírta magát, hogy a lánya másfél hónapja nem jött haza, mert a pasijával van."

Ez amit leírtál mind önigazolás.

Okos lány vagy te, érted amit mondok.

Figyelj, már felnőtt vagy, én azt javaslom szakadj ki a szülői környezetből, legalább kis időre.

Mehetsz pasidhoz, vagy falura, városba, tőled függ ^^

2015. jún. 3. 06:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Hagyd már ezt a pletykás dumálást mert jelenleg másból sem állsz drága

<3

2015. jún. 3. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!