Hogy mondjam meg a szüleimnek, hogy mégse akarok abba az iskolába menni, ahova jelenkeztem?
Dietetikus végzettséggel, jó angollal gyógyszercéghez is mehetsz, ha a kommunikációs készséged is oké. A fősuli mellett tanulhatnál marketinget is pl., az is előny.
Sehol nem várnak friss végzettséggel a vezérigazgatói állások (incl. szolgálati helikopter és 3 titkárnő), tudd, hogy mit akarsz, tervezd meg, mit teszel ezért és vidd végig. Mindenekelőtt pedig légy türelmes és kitartó:-)
Kicsit, hogy úgymondjam, el vagy tájolva..
Az én szakmam keresett, 270 en voltunk az évfolyamon, abból 100végzett,mnem azonos évben, de még volt okleveles képzesünk is párhuzamosan ugyanerre, ot végeztek még 50en...
Nah ebből nagyjából 30-an dolgoznak a szakmában, pedig elvileg keresett.. Akikkel jőban voltam, abból1-azaz 1 ember., sem én sem a férjemnem ott helyezkedtünk el..
Tehát ez általános..ha nem csak specifikusan tanult az ember, hanem nyitott volt..( tehat nem orovit végeztünk, ahol kell az elhivatottság)
Az általad valasztott szak honnan jött? hiszen ez éppen olyan, hogy kell hozzá a nagyfokű érdeklődés, elhivatottság..
Ideje lenne kitalálnid mit akarsz.. Mert ha jól számolom minimum 23 vagy( nem néztem végig a válaszokat, ha már írtad volna)
Ennyi idősen illene nem a szüleidre támaszkodni mindenben.. Ezért van elege anyukádnak, hogy nem hogy nem tanulsz, még válogatsz is, azt hiszed megteheted, közben minden a szüleiden múlik.. Persze, hogy nem kérnek pénzt, hiszen szertnék ha jutnal előre, de a határozatlansagod miatt nem megy..
Ez egy szülőt i ferültté tesz..
Ennyi idősen, még mindig nincs meg az utad.. Közben azt hiszed baromi fiatal vagy, közben ezt jó lesz elfelejteni.. Nagyon gyorsan szalad az idő
Tanács:
Mint mar irták, kész tervekkel állj eléjük, nem csak habogással, és a ellett már muszáj lesz kitartani, úgyhogy jól válassz
Hogy érdekelhet valami ha nem is megy?
Szóval nem értem. Másokat ami érdekel azt hipp hopp megtanulják.
Infoban nem csak matek van hanem programozás is, amihez tényleg érteni kell.
Sport szakon meg elmehetsz tesitanárnak kb. Személyi edzőhöz jobb helyen eredmény kell, és ,,hírnév''.
Turizmus nem lenne rossz, de akkor valami helyre kellene hogy bevigyenek és 2-3 nyelvet jó lenne beszélni mellé hogy több csoportot is fogadhass.
Magad írod, hogy a "Természettudományos tárgyak nagyon rosszul mentek.", akkor mégis mit akarsz te a pénzügy-számviteltől???
Tudod te, hogy az kőkemény matek és logika?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!