Hogy lehet egy olyan anyát elviselni akinek mindig mindenben igaza van?
Figyelt kérdés
Mindenkit levitat, mindenkit hülyének néz, mindig mindenben csakis neki van igaza, amit habzó szájjal, ordítozva bizonygat. Levitatja az orvosokat, hogy itt nem ez a probléma van, nem így kell kezelni, a kertészeket, hogy az xy virágot márpedig nem úgy kell gondozni stb. Ha azt mondod neki, hogy 2+2 az 4 akkor be akarja bizonyítani, hogy márpedig az 5. Nem bírom már elviselni, egyszerűen felrobbanok ilyenkor mikor bizonygatja a nemlétező igazát. Jelenleg munkát keresek, remélem minél előbb találok valamit, hogy elmehessek innen, de addig mit csináljak, hogy ne menjen az agyamra teljesen?2015. máj. 27. 21:17
11/11 anonim válasza:
Hát nagyon nehezen... édesanyám volt ilyen...
Mondjuk, ő nem üvöltözött, csak olyan volt mint egy áthatolhatatlan fal, a maga megfellebezhetetlen döntéseivel.
Én nagyon hamar elköltöztem otthonról, utána már javult a helyzet, mert a saját mindennapjaimba már nem engedtem beleszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!