Szerintetek egészséges ha egy házaspár és a 12 éves gyerek egy szobában alszik?
Nem lesz semmi baja a gyereknek. Én is 13-14éves koromig a szüleimmel és 2 tesómmal aludtam, annyira nem volt pénzünk, hogy fürdőszobánk sem volt, sőt melegvizünk is csak akkor lett bekötve mikor 8 éves lettem, addig lavórban fürödtünk és kályhán melegítettük a vizet.
Most itt vagyok 22 évesen, egy nem lettem hülye gyerek, normális kapcsolatom is, van munkahelyem is.
Soha nem hallottam még a szüleim szexelni, mert gondolom előttünk soha nem csinálták, vagy csak nagy csöndben. Még is ők is boldogok, és szeretik egymás mai napig. :)
építkezni tehát van hely és pénz.
kérdés, van-e még hozzá idő, figyelem, türelem, ideg?
továbbá a boltvezetők vidéken nem keresnek jól, nőknek tudtommal kisebb a fizetésük.
megnézném, hogyan építkezik egy italos forma...
a kérdésre válaszolva, ha csak alszanak és nem szívják el egymás elől a levegőt, akkor nem egészségtelen.
de nem árt jól tanulni és majd melókat vállalni, hogy hamar lekócolhass otthonról.
Igy ebben a helyzetben nem egeszseges, ha valoban lenne mas megoldas.
De vannak helyetek amikor ha egeszseges ha nem nincs mas valasztas.
MI egy szobaban laktunk es a gyerek 5 eves volt amikor tudtunk hazat venni addig nem volt kulon szoba. sot furdoszobank se volt es a WC kint, megse haltunk bele, de ott nem volt valasztas. Itt viszont van, nem pontosan ertem miert nem bovitik a hazat. nekik is kenyelmesebb lenne nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!