Szerintetek egészséges ha egy házaspár és a 12 éves gyerek egy szobában alszik?
Szerintem ez egy olyan téma, ami csak őket érinti.
Te nem tudhatod, hogy mennyi pénzük van és mire akarják költeni, és kívülállóként az igényeiket sem tudod felmérni.
a szomszédba lakom és elég sok mindent tudok
ja amit kihagytam hogy az apja iszik mint állat
a legjobb barátomról van szó
nyáron sztem többet fog velem aludni mint otthol
oké hohogy jó barát de anyáékat néha zavarja hogy pénteken suli után idejön és vasárnap délután megy haza csak addig végig ittvan
Nyissa ki a száját a barátod. Mondja nekik: Anyu, apu, szeretnék egy saját szobát.
Ha semmi nem használ, durva beszólás, de szerintem tuti befutó: Zavar, hogy végig kell hallgatnom, hogy szerelmeskedtek/szexeltek/kféltek----valószínű a legutolsó variáció erőssen jeleznék, hogy ki van szegény haverod.
Ezek után mint szülő, úgy el szégyelném magam, hogy nyáron felhúznék egy szobát a ház mellé, és addig nem mernék szexelni a fiam mellett.
Sajnos a gazdagságot nem osztogatják inteligenciával együtt.
itt van mellettem az érintett fiu is ugyhogy tudom hogy mi hogy megy már megbocsássatok
senki ne vegye kioktatásnak
Kösz,hogy kibeszéled a dolgainkat! :((
Egy volt BARÁT!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!