A férjem olykor iszik, van egy 4 éves kislányunk, mit tehetnék hogy felfogja azt hogy a gyerek nemsokára megfogja érteni mi történik?!
Amikor veszekszünk vagy mélyponton van a kapcsolatunk akkor a férjem ezt úgy oldja meg hogy iszik,szelíd amikor iszik ezzel nincs gond de látszik rajta,nem tud egyenesen menni,félrebeszél.
A gyerek még nem érti de nem kell sok hozzá,mit tudnék tenni egy ilyen emberrel hogy ráébredjen arra hogy a gyereknek ez nagyon rossz lesz?!
Már próbáltam vele beszélni,megérti mit akarok mondani de amikor mélypont van ugyanazt csinálja...:(
"A kapcsolatot kell rendbe hozni."
Ez aztán a bölcsesség.
Nekem nincs jó tapasztalatom az alkoholistákkal, apám is az volt, de nekem nem volt akkora szerencsém, hogy elváljanak a szüleim, így végig kellett hallgatnom a sok veszekedést, meg tányértörést, meg mindent, ami ezzel jár. Egy ilyen kapcsolatot nem lehet helyrehozni, mert nem a te fejedben van a baj! Szerintem aki így viszonyul a problémákhoz, hogy leissza magát, az szerintem menthetetlen, nem lehet rá számítani és a végén meg fogja ölni magát az ivással, mert az élet sose problémamentes. Szóval én lemondanék róla a helyedben. Ja, és ki tudja, mikor lesz agresszív...
köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Soha nem agresszív a férjem ha iszik,egyszerűen így vezeti le a feszültséget,persze ezzel nem azt akarom mondani hogy ez normális dolog mert nagyon nem az.
Nem megoldás.
A gyerek előtt nem veszekszünk,vagyunk annyira tekintettel a kis lelkére,amolyan csendes háborúzós fajták vagyunk.Egyikünk sem enged és a vége az hogy iszik :(
Sokszor megbeszéltük már de valami nem működik...
Próbálom mentegetni hogy nem is alkoholista de lehet hogy bekell látnom hogy mégiscsak az.
Az az érdekes hogy van hogy évekig nem iszik egy kortyot sem.
Köszönöm a cikket de nem illik a kapcsolatunkra.
Nálunk működik az intimitás és a férjem csak akkor iszik ha veszekszünk egyébként teljesen normális kapcsoltunk van.
De tényleg érdekes volt.
Bocsánatot kérek, ha neked belefér egy piás pasi, aki nem agresszív. :D
ez már külön érdem:)))))
Alacsonyra tetted a lécet.
"Nálunk működik az intimitás és a férjem csak akkor iszik ha veszekszünk egyébként teljesen normális kapcsoltunk van. "
Ez VICC? Itt rúgnám ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!