Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A férjem olykor iszik, van...

A férjem olykor iszik, van egy 4 éves kislányunk, mit tehetnék hogy felfogja azt hogy a gyerek nemsokára megfogja érteni mi történik?!

Figyelt kérdés

Amikor veszekszünk vagy mélyponton van a kapcsolatunk akkor a férjem ezt úgy oldja meg hogy iszik,szelíd amikor iszik ezzel nincs gond de látszik rajta,nem tud egyenesen menni,félrebeszél.

A gyerek még nem érti de nem kell sok hozzá,mit tudnék tenni egy ilyen emberrel hogy ráébredjen arra hogy a gyereknek ez nagyon rossz lesz?!

Már próbáltam vele beszélni,megérti mit akarok mondani de amikor mélypont van ugyanazt csinálja...:(

2015. máj. 23. 17:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%

"A kapcsolatot kell rendbe hozni."

Ez aztán a bölcsesség.

Nekem nincs jó tapasztalatom az alkoholistákkal, apám is az volt, de nekem nem volt akkora szerencsém, hogy elváljanak a szüleim, így végig kellett hallgatnom a sok veszekedést, meg tányértörést, meg mindent, ami ezzel jár. Egy ilyen kapcsolatot nem lehet helyrehozni, mert nem a te fejedben van a baj! Szerintem aki így viszonyul a problémákhoz, hogy leissza magát, az szerintem menthetetlen, nem lehet rá számítani és a végén meg fogja ölni magát az ivással, mert az élet sose problémamentes. Szóval én lemondanék róla a helyedben. Ja, és ki tudja, mikor lesz agresszív...

2015. máj. 23. 20:26
 12/22 anonim ***** válasza:
67%
#11: Így van, az alkesz, az alkesz, ez nem párkapcsolati, hanem orvosi dolog.
2015. máj. 23. 20:35
 13/22 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat mindenkinek!

Soha nem agresszív a férjem ha iszik,egyszerűen így vezeti le a feszültséget,persze ezzel nem azt akarom mondani hogy ez normális dolog mert nagyon nem az.

Nem megoldás.

A gyerek előtt nem veszekszünk,vagyunk annyira tekintettel a kis lelkére,amolyan csendes háborúzós fajták vagyunk.Egyikünk sem enged és a vége az hogy iszik :(

Sokszor megbeszéltük már de valami nem működik...

2015. máj. 23. 21:00
 14/22 A kérdező kommentje:

Próbálom mentegetni hogy nem is alkoholista de lehet hogy bekell látnom hogy mégiscsak az.

Az az érdekes hogy van hogy évekig nem iszik egy kortyot sem.

2015. máj. 23. 21:01
 15/22 Költőnő? ***** válasza:
hiába nem vitáztok a gyerek előtt, hidd el, h megérzi a kis miniháborútokat.
2015. máj. 23. 21:35
 16/22 anonim ***** válasza:

[link]

Ti játszmáztok.

2015. máj. 23. 21:35
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a cikket de nem illik a kapcsolatunkra.

Nálunk működik az intimitás és a férjem csak akkor iszik ha veszekszünk egyébként teljesen normális kapcsoltunk van.

De tényleg érdekes volt.

2015. máj. 23. 21:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Ez tényleg nem jelent túl sok jót. Azt megkérdezhetem, hogy milyen gyakran veszekedtek? Mert ugye írtad, hogy van hogy évekig sem nyúl alkoholhoz.
2015. máj. 23. 22:15
 19/22 anonim ***** válasza:
59%

Bocsánatot kérek, ha neked belefér egy piás pasi, aki nem agresszív. :D

ez már külön érdem:)))))

Alacsonyra tetted a lécet.

2015. máj. 23. 22:48
 20/22 anonim ***** válasza:
54%

"Nálunk működik az intimitás és a férjem csak akkor iszik ha veszekszünk egyébként teljesen normális kapcsoltunk van. "

Ez VICC? Itt rúgnám ki.

2015. máj. 23. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!