Hogy viseljem el?
Figyelt kérdés
Az apám gyakran iszik mondhatni alkoholista. Mikor iszik nem lehet hozzá szólni, állandóan sèrteget, verbálisan ver minket. Kiskorom ótavazt hallgatom tőle a tesoimmal, amikor ittas hogy hogy fog megölni minket, és hogy ha újra kezhetné neki nem kéne egy gyerek sem. Anyut és minket is rettegésben tart ha iszik. Próbáltunk vele beszélni erről amikor józan, de nem változtat. Minden nap gyomorgörcsöm van hogy mikor fog valakibe belekötni és veszekedni.2015. máj. 22. 17:32
1/6 anonim válasza:
Ne haragudj ezen jót nevettem, csak elképzeltem hogy ül a pityókás öreg a fotelben és dörmögve elemzi, hogy kit hogyan fog eltenni láb alól...
Nem mondom azt, hogy lehetetlen szitu, de nem feltétlenül hiszem el, de ha mégis igaz akkor azért kicsit többet kéne tudni, kié a lakás, hány évesek vagytok, van rokoni támogatás? Ki a kenyérkereső?
2/6 mtke válasza:
Megértelek! Az én apám is ilyen volt! Mindig féltünk tőle! Ha iszik keruljetek ha kimegy menj be vagy fordítva !Első te nem tudod milyen ez ne szólj bele
3/6 anonim válasza:
No a lényeg mindenesetre az, hogy a cigi az maga a sátán, a piát meg reklámozzuk meg az otthoni páleszfőzést...
4/6 Mumusan válasza:
Igazából azt nem értem hogy édesanyád hogy viselheti el. A helyében rég összepakoltalak volna Benneteket, aztán pápá
5/6 anonim válasza:
Anyukádnak kéne elválnia, ami nyilván nem könnyű a lakás miatt. Egy alkoholista nem fog leszokni, beteg, függő. Nincs megoldás, csak a fizikai elkülönülés.
6/6 mtke válasza:
Mi is ezt mondtuk, hogy soha nem fog de lesz valami olyan helyzet az életében amikor megvaltozik! Lehet ez rossz dolog mint nálunk vagy jó de ez ritka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!