Hagyjam duzzogni vagy mit csináljak?
Nagyobbik lányom elment reggel vizsgázni, húga (7éves) itthon van betegen, aki unatkozik.
Még régebben a nagyobbik kapott egy ilyen vacak öntözhető fűfejet a barátjától, ami azóta is a szekrényén állt.
A kicsi megkérte, hogy csináljuk már meg, mert nagyon szeretné kipróbálni, én meg belementem, hisz a nagyobbik kb lerakta és azóta os ott áll elfeledetten, talán leköti valamennyire és tudok takarítani, így megengedtem.
Hazajött a nagyobbik lányom, rögtön kiszúrta a hiányát és megkéredzte hova tűnt... Mikor elmondtam, hogy a húga rakott alá vizet + megöntözte, többször megkérdezte, hogy mégis mennyire tartom őt idiótának és ezt vagy 10x. Mert tud olvasni, ha meg akarta volna csinálni, akkor megteszi, de ez egy emlék és nem állt szándékában, amit tegnap a húgával is közölt. Ezután bement a tesójához, hogy kéri a tabletjét, mert a falhoz akarja vágni. Erre én is bementem, hogy hagyja békén őt (sírva markolta a tabletjét), és menjen a szobájába. Bement, hogy várja a húga bocsánat kérését és beismerését, addig nem hajlandó észrevenni és valóban levegőnek nézi, miközben zárja a szobáját. A húga meg nem hajlandó, mert el akarta venni a tabletet.
Komolyan annyira mérges egy 500 forintos kínai vacakért, hogy besértődik??? Most ott tartunk, hogy költözzön el, ha ennyire önző és irigy, erre csak anyitmondott, h jó, felhívott valakit, hogy áll-e még a szoba és pakol!!!
Ilyenkor mégis mi van???!!
Állítólag tegnap is megkérte a húga, hogy csinálják meg, és ekkor a nagyobbik elmagyarázta neki, hogy nem szeretné, mert utána ki kéne dobni és neki fontos. Meg ha kér tőlünk, akkor biztos kap egyet, ez sírva most be lett ismerve, hogy tényleg mondott ilyesmit a nővére, és ne menjen el...
Egyébként augusztusban költözött volna össze alapból pár csoporttársával, állítólag most oda ment, dolgozik, önellátó, emiatt nem aggódom, csak amiatt akadtam ki, hogy emiatt képes volt ennyire kiborulni...
1)Hibás vagy, mert kérdezés nélkül odaadtad.
2) Kistesó is, akinek azért nem olyam kicsi, hogy ne fogja fel a nemet!
3) Dühbe gurult,mert kamasz, de nem volt szép a tablettel fenyegetni. De minek egy 7 évesnek tablet?
4) Ezért te kiraknád az utcára...szép!!!
Tabletet elvenni, ez a bünti a kicsinek, mert kijátszotta a nagyot! Plusz bocsánatkérés a nagy felé. A nagy is bocsánatot kérhet,mert ilyen csúnyán kiakadt. És legfõképp te, mert ezért kiraknád a lányodat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!