Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti engednétek a lányotokat...

Ti engednétek a lányotokat ott aludni?

Figyelt kérdés
A lányom 14 éves, barátja 15 éves. A lányom mindent elmondd róla, és már találkoztunk is vele sokszor. A fiú nem túl erőszakos, majd' egy hónapig nem merte megfogni a lányom kezét, és nem csókolta meg. Itthon már aludtak együtt, de csak nappal. 2,5 hónapja vannak együtt. A fiú rendes, de attól még féltem a lányom. Házibuliba mennek, a lányom elmondása szerint nem szokott inni és a barátja is csak mértékkel ha ő ott van. Az van, hogy náluk szeretne aludni. Ti elengednétek a helyemben? A fiúnak egy szobája van az öccseivel, és otthon lesznek a szülei is.
2015. máj. 18. 18:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nekem először 17 éves korom után engedték meg, hogy egy vidéki városba menjek szilveszteri bulizni.

Mondjuk nem is voltak 15 éves koromban ilyen igényeim, de 17 után nem korlátoztak, tudták, megbízhatnak bennem.

És még ÍGY IS csináltam rengeteg hülyeséget, amitől tuti égnek állt volna a hajuk.

Most vagyok 42, nő. Egy 14 évest nagyon könnyű táncba vinni, még akkor is, ha nem ezzel a szándékkal ment. Egy kis hangulat, egy kis "ki ha, én nem", és máris olyan szituban van, amit magam sem akart.

2015. máj. 19. 21:05
 22/24 anonim ***** válasza:

" hogy egy vidéki városba menjek szilveszteri bulizni.

" Úgy értem, pesti vagyok.

2015. máj. 19. 21:22
 23/24 anonim ***** válasza:
Még a házibuliba sem. Nem ám ott aludni...
2015. máj. 20. 02:29
 24/24 anonim ***** válasza:

Én 16 körül voltam mikor először elengedtek szilveszteri ottalvós házibuliba. Anyukámnak mindent elmondtam, tudta, hogy hova megyek kivel stb.

És igen ittam, voltak fiúk, nem voltak szülők és mégsem szexeltem, nem lettem terhes...

A húgom most 15 éves, ő is menne bulizgatni stb. Anyukám úgy engedi el, hogy nem aludhat ott.

Így a pia ki is van lőve, mivel ő megy érte rögtön észrevenné ha inna.

A másik dolog ... szexelni nem csak ittasan és este lehet. Ha valaki csinálni akarja, ugrálhat a szülő ahogy akar csinálni fogja.

A helyedben elengedném, de azt nem engedném, hogy ott is aludjon. Megbeszélnék vele egy időpontot és hazahoznám.

2015. máj. 20. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!