Ti engednétek a lányotokat ott aludni?
Elengednem a buliba utana pedig hazavinnem kocsival, de az h ottaludjon mas pasikkal egyutt egy szobaban, ugy h alkohol is van, nos, az kizart.
14 eves az egy gyerek, tok mindegy, h idosebbnek nez ki, meg festi magat....attol meg csak egy gyerek ergo az en felelossegem h vigyazzak ra. Remek h a 15 eves fiu csak mertekkel iszik....15 evesen....na ilyenkor orulook a szuleim full normalis emberek:-)
Engem 16 évesen engedtek el először házibuliba, én is ennyi idősen engedném a lányomat. Szerintem ez alatt a kor alatt a legtöbb tini még nagyon befolyásolható/könnyen kihasználható... és ha a kezébe nyomnak egy bogyót hogy "edd meg, de jó buli". Dolgoztam pszichiátrián, ott volt egy fiatal lánya, aki 3 napig aludt valami ismeretlen "cucc"-tól. Az még a jobbik eset ha "csak" terhes lesz valaki és nem lesz maradandó agykárosodása. Olyan ismerősöm is van sajnos, aki ilyen fiatalon elment bulizni és részegen leugrott valami falról, örökre lebénult.
Ráér még az a kislány bulizni 2 év múlva is. A szexre meg van alkalom akkor is, ha a szülők nincsenek otthon sőt, ha mindenáron aludni akar (:D) alhat nappal is a barátjával, ha ő átjön és a szülők éppen elmennek kettesben kirándulni stb.
Huha hàt magambol kiindulva nem engedném.
Tudod nem csak pia létezik van drog is amit sokszor észre sem vesz a szülő. Viszont te tudod ha egyszer engeded azt fogod észre venni hogy egy idő múlva màr természetes lesz és megy majd magàtol csak bejelenti és kész.
Ilyenkor nevetek hogy lassan 20eves vagyok es anyamtol meg nekem is engedelyt kell kernem hogy ott aludhassak a baratomnal es elmehessek bulizni.
Figyelj kedves anyuka, ugyis fog inni sajnos (hacsaknem nagyon nagyon jol nevelt es becsiletes mert ilyen is van) es ha multkor nem volt semmi problema akkor engedd neki.
Es ovszert adj neki tenyleg, nehogy esz nelkul nekialljanak mindennek.
En elengednem a lanyom ameddig megbizhato (ha kiderul nem adnek egy utolso eselyt hogy bizonyitson) minnel jobban tiltasz tole valamit annal jobban akarja majd :)
Engedd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!