Mit szólnátok hozzá, ha a 15 év alatti lányotok egy ilyen számot osztana meg Facebook-on?
Manson se rossz, de manapság már én sem hallgatom. Kinőttem belőle. Most inkább a melodic death metal jön be, de persze kismillió egyéb is. Amúgy 38 éves vagyok, elég fiatal sok metáloshoz képest :D
Vannak korszakok az ember életében, de ami igazán bejön neki, az gondolom, sokszor marad.
Pl. Trent Reznor, aki igazából maga a Nine Inch Nails, örökzöld nálam. Na neki is voltak durvább dolgai, de most sem írom le egy régi klipje címét, mert tényleg durva, ha az embert érzékenyebb pillanatában kapja el.
A Rammstein is örök kedvenc, néha ők is tudnak. Fantasztikus számaik vannak, témában pedig nekrofília és érdekes verziójú kannibalizmus és sok egyéb is szerepel. Élőben is jók.
Kezdünk zeneajánlóba átmenni, de az nem baj.
Ó, 12-13 éves koromtól kezdtem el metált hallgatni, death metált, amolyan igazi hörgős fajtát, aztán ahogy közeledett az érettségi egyre muzikálisabb lettem és elkezdtem áttérni a klasszikusokra (Vivaldi, Beethoven) a líraibb rockra, metálra. Manapság meg szégyen de a rádiós slágerek szoktak szólni a háttérben ha kell valami "zaj".
Kitűnővel érettségiztem, diplomát szereztem így azt hiszem nem lettem tömeggyilkos hulladék. Ráadásul soha senki nem mondta volna meg, hogy ilyesmiket hallgatok, mert amolyan igazi könyvmolyos jókislány kinézetem volt. Szóval szerintem kár aggódni. Keresi magát, a stílusát, erről szól a kamaszkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!