Fiúk, ez gáz lenne? Ti mit szólnátok hozzá? Nem furcsállnátok?
Figyelt kérdés
Egy lány, akivel 1x-2x beszélgettél, jól elvoltatok (enyhe flört is volt) és látványosan meg volt a kölcsönös szimpátia. Bejelöltétek volna fb-on, de a lánynak nincs fb-ja. Eltelik pár hónap úgy, hogy nem is láttátok egymást, nem is hallottatok a másikról, a lány pedig bejelöl annak ellenére, hogy fb-on ki van téve, hogy jegyben jársz valakivel. Ez fura lenne?2015. jan. 22. 22:07
3/7 anonim válasza:
Igaz, én lány vagyok. De még én is furcsállom. o.O
4/7 anonim válasza:
1. Nem biztos, hogy emlékeznék a lányra.
2. Ha igen, kicsit meglepődnék, hogy ennyi idő után bejelöl, de tovább nem rágódnék ezen.
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor inkább ne jelöljem be? Csak miatta csinálnék fb-ot, szóval ha hülyeség, inkább hagyom. Amúgy tuti, hogy ő emlékezne rám...igaz, hogy csak párszor beszéltünk, de akkor viszonylag sokat, és sokat voltunk egymás közelében, csak ritkán volt alkalmunk beszélgetni.
2015. jan. 22. 22:24
6/7 anonim válasza:
Nekem az lenne a "gáz", hogy pár hónapja flörtölgettem még egy lánnyal, most meg már eljegyeztem egy másikat...
(Amúgy szerintem jelöld be nyugodtan, nem hiszem, hogy furcsállni fogja, ha meg mégis, úgyse találkoztok többet)
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor is az volt fb-on, hogy jegyesek, de nem biztos, hogy tényleg azok, mert fiatalok, 23 évesek sincsenek, csak régóta együtt vannak...elvileg ilyet azok is kitesznek, akik valójában nem is jegyesek.
2015. jan. 22. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!