Mi a véleményetek a naturista családokról?
Figyelt kérdés
Akik otthon is sokat vannak meztelenül egymás előtt is.2015. máj. 17. 13:05
11/14 anonim válasza:
6-os hallod én nem vagyok egy prűd ember,de bőszen kicsapná a biztosítékot egy olyan család ahol a nappaliban pucéran kenegetik magukat testápolóval a családtagok!
12/14 anonim válasza:
Párom előtt nyilván nem gond, illetve ha a gyerekek kicsik. Azonban egy bizonyos kor után nem feltétlenül tartom szükségesnek, hogy pucéran mászkáljunk, és tegyünk-vegyünk a gyerekeink előtt. Fura is belegondolni abba a szituációba, hogy én és az öcsém tizenéves korunkba meztelenül nézzük a TV-t a szintén meztelen szüleinkkel... Áhh!
13/14 anonim válasza:
Ha a higiéniával nincs gond, semmi gondot nem látok a meztelenségben, az elvileg teljesen természetes... Csak ugye a kultúránkban sok helyen szabályozva van, hogy mekkora mértékben lehet jelen a test megmutatása.
Úgyhogy engem nem lep meg, hogy másnak is van teste, én ugyan nem szeretek meztelenkedni, ilyen-olyan okokból (fürdés után azért előfordul :)), a párom sokkal jobban.
Az esztétika nem értem, hogy jön ide, naturista strandon is mindegy, zuhanyzóban is, sokan fürdőruhában vagy akár nagykabátban is rondák... Nem azért meztelenkedik az ember, hogy gyönyörködjenek benne, illetve néha persze igen, de ha nem, az se baj.
14/14 anonim válasza:
Mi lányok ebből nem csinálunk problémát,mármint nem futkosunk direkt meztelenül,de ha valaki valamit kinn hagy a fürdőbe, vagy benn a szobába, befut érte. De ha a bátyám itthon van, akkor maximum bugyi+póló van.. Nyáron, ha anyuval ketten vagyunk, esetleg nővéreim itt vannak, akkor szoktunk bugyiba futkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!