Szereted es elfogadod a gyereked ha jo kepessegu kituno tanulo mindig mindenhol es tanulhatna tovabb de o ugy dont fodrasz lesz es ez mellett homoszexualis.
Elfogadod ot mert AZ elfogadas a tamogatas a tisztelet AZ igazi szeretet.
2015. máj. 16. 14:56
13/19 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint egyáltalán nem.
2015. máj. 16. 20:13
14/19 anonim válasza:
Az anyai feltétel nélküli, az apai feltételhez kötött. Az apai szeretet alapja mindig a teljesítmény.
2015. máj. 16. 20:36
15/19 anonim válasza:
Mindig szeretem, mindig a gyerekem marad, de bizonyos esetekben a saját és a magam védelmében is határokat szabok. Pl. nem ajándékozom neki a házat, amiben élek, majd örökli, ha eljön az ideje. Ha szenvedélybeteg lesz, nem pénzelem, nem hagyom, hogy a tőlem lopott dolgok eladásából vegye meg az anyagot, akár ki is rakom a közös lakásból ha nem sikerül rávennem, hogy kezeltesse magát. Lehet, hogy az örökségből is kitagadom, ha attól kell félnem, hogy mindent elherdálna, de pl. arról rendelkezem, hogy a testvérei az örökségük terhére támogassák őt anyagilag.
2015. máj. 17. 17:52
16/19 anonim válasza:
Szerintem nem általánosítható. Ez a szülőtől és a gyerektől is függ. Minden ember más, ezért különböző dolgokra másképp reagálunk. Ilyen a szülői szeretet is.
Van aki mindent meg tesz a csemetéért, van aki kevésbé.
2015. máj. 19. 07:47
17/19 anonim válasza:
Általában addig szeretik a gyereket, ameddig el nem kezd ellent mondani. Aztán rühellik jó sokáig, majd amikor egy ideje már külön él, el is felejtik, mennyire rühellték, és nosztalgiából nagy kegyesen megbocsátanak a gyereknek, hogy kamaszként nem azt csinálta, amit ők szerettek volna. Ekkor húde kedvesek lesznek, mert távolról sokkal könnyebb.
Csak addig szeretik a gyereket amíg háziállatként/kabalaként/cselédként tudnak velük bánni. Amint kiderül, hogy ő egy ember, egyből meg a mártírkodás.
2015. máj. 19. 13:38
18/19 anonim válasza:
Akik lepontoztak, javaslom olvassanak egy kis szociálpszichológiát. Azért mert nem indokoltam meg, még nem jelenti azt, hogy ne vettem volna figyelembe a tudományos kutatások eredményeit.
2015. máj. 19. 14:04
19/19 Juliusz48 válasza:
Minden családban pont annyira feltétel nélküli, mint a gyermeki szeretet. Ezért nézz magadba. Ha neked vannak elvárásaid a szeretetedért, ne várj mást a szüleidtől se.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!