Anyám nem hagy tanulni (? )
Figyelt kérdés
szerintetek normális hogy az anyám amint felkelek rögtön házimunkára oszt be , de ugy hogy eddig nem csinált ilyet ? Most erettsegizem es minden percben tanulnom kene de olyan mintha azt gondolna hogy jajj úgyse akarsz tanulni szóval akkor inkabb takaríts...2015. máj. 15. 10:18
21/23 anonim válasza:
És középen egy 88% olyan jó? Ettől azért nem kéne hasra vágni magadat. Egyébként tök mindegy, hogy mit írsz, én is írhatom azt, hogy 100%-os lett a matekom pár éve és semmit nem tanultam rá. Aztán akkor most gondolkodhatsz, hogy tényleg nem tanultam-e vagy nem is lett 100%-os. Ez az internet, bármit mondhatsz. Kislányok/kisfiad biztos készült rá, de rohadtul nem számít az, hogy 3-4 éve figyelt órán, attól még nem fogja tudni sorban az Árpád-házi királyokat.
22/23 anonim válasza:
Szóbelin tételek vannak.. Nekünk anno még kidolgoztatták év vége előtt az összeset. Ha a kérdezőnek nem, és ő is sz..rt rá, hogy időben meglegyen, aztán most gondolkodik, akkor "érthető" miért van pánikba esve, de azt meg magának köszönheti.
Ha meg ki vannak dolgozva, akkor ne magyarázza már meg senki, hogy 4x20 tételt több, mint 1 hónapon át napi 24 órában kell tanulni. :D Jó, még plusz az idegen nyelv hozzájön, de akkor is.
23/23 anonim válasza:
4x20 tétel, tételenként legyen mondjuk 2,5 oldal (valójában több), az annyi mint 200 oldal. Ja, ez egyetemen 2 nap lenne nekem, na de ott nem az a cél, hogy 100%-hoz minél közelebb legyek, akkor sem dől össze a világ ha csak kettes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!