Szülők! Ti megengednétek a 13 éves lányotoknak, hogy horrorfilmeket nézzen, és metál zenét hallgasson?
Szülőként kapásból azt mondtam most magamban, hogy metál jöhet de horror nem.
Aztán rájöttem, hogy az első horrort én hatodikosan olvastam (nézni nem szeretem)... Tehát ha elég érett a gondolkodása a lányomnak és úgy gondolom anyjaként, hogy megérti és nem lesz tőle lelki baja, akkor igen.
32/N
Nincs tévéknk így a horror kilőve. :D
Amúgy pont leszrom, amíg nm züllik meg drogozik...
Meg hat!:D az en szuleim lekaksizzak mit csinalok ameddig nem lesz bajom belole
14/l \m/ horrort is imadom <3
A nincstévénk-es válaszolók vajon tudják, hogy online is lehet filmeket nézni ?
Egyébként én megengedném mindkettőt.
Nekem megengedték, ami nem tetszett nekik, de a tudtomra adták, hogy ezt igen nem helyeslik. Az egyik számról (elég durva volt a szövege mondjuk) anyám kijelentette, hogy eléggé csalódott, hogy ilyet hallgatok, és hogy a családban nálunk senkinél nem volt szokás ez, ami igaz is.
Engem ez eléggé elszomorított akkoriban, és kicsit félre is tettem a dolgot, bár néha még hallgattam utána. Aztán végül is mégsem az a zenei irány lett a kedvencem:)
12éves vagyok,rocker.Nem járok feketében,nem vagdosom az ereimet,és nem fekete a szobám sem.A szüleim nem féltenek az ilyenektől mert tudják hogy okos vagyok és nem tennék ilyeneket.A zenei ízlés mindenkinek a saját dolga.
Mellesleg ha megtiltja a kedves szülő a gyerekének,Ő csak jobban fogja hallgatni!Szüleim mondják tapasztalatból.(45évesek).Ja,és én 10évesen láttam először a Végső állomást.Négyes ötös tanuló vagyok.Tehát ha a kedves szülő megbízik a gyermekében,akkor szerintem nyugodtan lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!