Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heavy Metál zene esküvőre?
Szerintem is jó ötlet a hangulatot meg a feszültséget oldaná :D Csak az idősebb tagok nem örülnének :D de még az is lehet hogy kész heavy metálok ;)
Sok Boldogságot!!
Nekünk Apocalyptica szólt a polgári szertartás alatt... Nézett is nagyot a tanúm, mikor leesett, hogy mitől ilyen ismerős a dallam... :)
Egy cimborám esküvőjén meg már ment a puszi-puszi, amikor egyszercsak a lágy pánsípzene hirtelen átváltott a legpusztítóbb halálmetálba... Ilyen az, ha ugrik a CD-RW egy rossz lejátszóban... :)
Ugye tudod, hogy a Slipknot nem heavy metál ? :D (valamelyik előző válaszoló)
AMúgy szerintem jó ötlet, de lehet csak azért, mert metál-őrült vagyok. Sajnos ez eléggé megosztja a közönséget, úgyhogy valami lájtosabbat válasszatok, amitől nem kezd el vérezni a fülük.
oh én bírnám :]
apocalyptica pedig biztos jó volt.
majd sok boldogságot nektek.
Szerintem tök jó ötlet! :D
De mondjuk valami Melódikus Metal még jobb lenne szerintem :)
16/L
Ezen már én is gondolkoztam, hogy mi lesz a sajátomon majd 10 év múlva? :)
Szerintem, ha nem bömböl, akkor nyugodtan. :P
15/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!