Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heavy Metál zene esküvőre?
Figyelt kérdés
Szerinted jó ötlet ?2010. dec. 24. 20:10
21/41 anonim válasza:
Utolsó !
Ennyi hülyét egy rakáson....
Remélem, hogy nagyon boldogok vagytok, már csak azért is ;)
22/41 anonim válasza:
Istenem,tényleg mennyi korlátolt idióta a linkelt kérdésnél... Nem az a baj, ha valaki leírja,neki ez nem tetszik, hanem az, ha emiatt Téged lehülyéz... áhhh...... Mi szólt végül? (A 14/F kérdezőtől meg szép, hogy már ezen agyal :D:D:D)
29/N
23/41 anonim válasza:
Ugye??? Én voltam a linkelő amúgy. Köszönöm, boldogok vagyunk:) Opeth szólt, meg Alice Cooper -Hell is living without you
24/41 anonim válasza:
Hát az enyémen Rammstein - Amour lesz :D
25/41 anonim válasza:
Nyomjatok slipknotot korn-t vagy mudvayne-t ezek a királyok :::::DDDD SlipKnoT4EVER
26/41 anonim válasza:
jaa a slipknot nem heavy metal hanem NU metal !!!
27/41 anonim válasza:
Az én esküvőmön mondjuk slipknot-pulse of the maggots-fog menni halálbiztos !!!metal4ever
28/41 anonim válasza:
Mi már elterveztük, hogy a polgár esküvőn Nightwish Walking in the Airrel nyitunk. Az olyan szép...
29/41 anonim válasza:
23. 36 - azon még a nagymama is sírni fog a meghatottságtól, 100 % ;)
Az ellen senkinek egy szava nem lehet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!