Nektek is ilyen a kapcsolatotok a szükeitekkel?
Az anyukámmal folyamatosan veszekszem. Mindenért ,még csak úgy is elveszi pl.az ipademet.Jó tanuló vagyok de folyamatosan azzal jön hogy ebből meg abból a tantárgyból javítanom kellene.
Az apám meg tisztaság mániás, folyamatosan üvölt és már kiskorom óta minden egyes nap elküld a pi***.
Egyszerűen már nembírom....!!!!!
a szüleim elváltak, apukámmal szoktam beszélni, meg találkozni, de nem túl közeli a kapcsolatunk. édesanyámmal élek, vele nagyon közeli a kapcsolatom, őt nagyon imádom, barátnőként is tekinthetek rá, mindent meg tudok beszélni vele :) mondjuk én már idősebb is vagyok minden bizonnyal nálad.
nem tudok tanácsot adni, hogy mi legyen a szüleiddel, talán beszélgetned kéne velük..
Ha minden nap menetrendszerűen elküld a pics.ba azt akkor már megszokhattad volna.
A leírásod egyoldalú és rövid, tipikus kamaszpanasz.
Az én szüleim általában normálisak.Életemben egyszer vette el apa a laptopomat kb. úgy 16 évesen.Mert összevesztem anyáékkal akik azt hitték hazudom egy ügyet illetően.De mivel úgy lecsapta a laptopomat hogy utána vinni kellett a szervizbe így ettől kezdve anya nem engedte hogy apa elvegye tőlem a telómat vagy a gépemet egy veszekedés miatt.Mert sokba fájt nekik. :D
Anyukámmal negyedévente veszekszünk mert szerinte nem elég nagy a rend a szobámban.
Apa havonta előadja hogy nem lesz belőlem semmi nótát és hogy miért nem segítek neki kapálni.De anya mindig lenyugtatja. :D
Hiszen iskolába járok és dolgozom szóval apa támadásai értelmetlenek de tőle már megszoktam.Vannak ilyen apák. :D
20/L
Koli? Nekem bejött.
Egyébként sz.rd le. Oszd fel gondolatban három részre a házimunkát és csináld meg a harmadát, hogy ebbe ne tudjanak belekötni, aztán zárkózz a szobádba, és tanulj. 17 évesen lettem kolis, addig ez vált be.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!