Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiam elvált asszonyt akar...

A fiam elvált asszonyt akar feleségül venni. Hogyan akadályozzam meg?

Figyelt kérdés
Ráadásul gyereke is van. Én nem ilyent szántam neki.

2015. máj. 6. 21:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10%
Vezesd ele a menyecsket akit szantal neki hatha meggondolja magat
2015. máj. 6. 21:43
 12/20 anonim ***** válasza:
86%
Kit érdekel milyet szántál neki! Ő ezt a nőt választotta, őt szereti és kész. Ha megpróbálod megakadályozni, azzal csak elveszíted a fiadat.
2015. máj. 6. 21:43
 13/20 anonim ***** válasza:
78%
Csókolom, anyuka! vagyis becsókolhat nekem... :)
2015. máj. 6. 21:44
 14/20 anonim ***** válasza:
56%

Húú mennyi acsarkodó!

Én megértelek amúgy. Persze, hogy nem az egy anya álma, hogy egy elvált nőt vesz el a fia, ráadásul jár vele egy lízingelt gyerek is. Álszent, aki itt fröcsög és nem fogja fel, hogy ez igenis okozhat szomorúságot. Nem tudsz mit csinálni, barátkozz meg vele, biztos rendes asszony, talán nem is ő tehet róla, hogy elvált lett. Ne éreztetsd vele az aggodalmadat, mert tényleg egy életre elfordulhatnak tőled. Amúgy meg napjainkban nem olyan tragédia ez, nézd az ő boldogságukat! Ne mérgezd magad a haraggal! :)

2015. máj. 6. 22:55
 15/20 anonim ***** válasza:

Sehogy!

Ne te akard már megmondani :D

2015. máj. 7. 06:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Láss túl a saját érzéseiden, és azon, hogy Te milyet akartál volna neki. Ne azzal foglalkozz, hogy Neked mennyire felel meg / nem felel meg a leendő nő, azzal törődj, hogy a fiad boldog mellette és szereti azt a nőt. Ne a saját érzéseid és véleményed legyen fontos, ebben a helyzetben szerintem csakis az számít, hogy a fiad mit érez. Az életet Ő fogja élni a nővel, és nem Te. Ha a fiad boldog vele, akkor legyen Neked elég az Ő boldogsága. Én így gondolom.
2015. máj. 7. 08:06
 17/20 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon gyenge kamu kérdés :)
2015. máj. 7. 09:54
 18/20 anonim ***** válasza:
Eléggé nevetséges vagy.
2015. máj. 7. 11:10
 19/20 anonim ***** válasza:

Még egyszer: mi az, amiben nem felel meg az elvárásaidnak? Ha félreteszed azt, hogy elvált és gyereke van, és CSAK őt magát nézed? Ugyanis ez a fontos, azon túl, hogy a fiad őt szereti, és vele akar élni.

Nehéz szülőként megélni a gyerek párválasztását, még akkor is, ha a "gyerek" egyébként már felnőtt, önálló férfi. Meg tudlak érteni valahol, nekem is van két felnőtt fiam...Azt gondolom, ha a lány egyébként normális, tisztességes, az értékrendje oké és szereti a fiadat, fogadd el. Nem nagyon lehet és érdemes ilyesmibe beleszólni, max akkor, ha tényleg veszélyes lehet a gyerekre nézve (pl. bűnöző kapcsolatok stb.), akkor azért megpróbálnék beavatkozni. Az vesse rám az első követ, aki nem így tenne, ha a gyerekéről van szó.

2015. máj. 7. 11:34
 20/20 anonim ***** válasza:

Nevetséges vagy.

A gyereked NEM neked keres párt, hanem magának. Ha ő egy elvált gyerekes anyukában találta ezt meg, szíve joga, felnőtt ember.

Ha viszont te kettőjük közé állsz, szétszakítod őket, akkor a fiad élete végéig téged fog ezért hibáztatni. Komolyan ezt szeretnéd? Hogy a gyereked életed végéig haragudjon rád egy olyan dologért, amiért te vagy a kizárólagos felelős, és amit simán elkerülhettél volna?

Az, hogy te kit szántál neki, senkit sem érdekel. Nem a középkorban élünk, ahol a szülők döntik el, hogy a gyerek kit vehet el, és kit nem.

Ne akard a gyereked életét megnyomorítani egy ilyen totál felesleges háborúval.

2015. máj. 8. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!