Anyukám olyan hajat akár nekem vágatni ami nagyon rondán áll. Mit tegyek?
Én csak azt nem értem, mi az, hogy visz? Kutya vagy és berak a hordozóba vagy mi?
Megmondod, hogy nem szeretnéd levágatni és ennyi.
nem tudom ki az a degenerált aki lepontozott mindenkit. miért, talán normális, ha 15 évesen még mindig az anyja akarja megmondani és kényszeríti?
nekem is mindig rövidre kellett vágatnom.. aztán általánosban elegem lett, kierőszakoltam, hogy hadd növeszthessem meg.
utána nagyon ritkán mentem fodrászhoz.
most 19 vagyok. nemrég vágattam le a derékig érő hajamat vállig érőre.
ezt mindenkinek magának kell eldönteni, hogy mikor szeretné levágatni, hogy tetszik magának a tükörben.
igenis nagyon rossz érzés ha az ember nem elégedett a külsejével, vagy csúnyának tartja magát.
"mert én vagyok az anyád, úgyhogy én döntök róla"
ja ez meg nagyon szánalmas.. lehet arról anyukád dönt, hogy milyen ruhát vesz meg neked, vagy meddig enged el esténként. de arról, hogy levágatod -e a hajad, nem ő dönt. én biztos nem hagynám neki. ha szerinte az olyan haj jól néz ki, akkor vágassa a sajátját olyanra.. ne rajtam élje ki magát..
állj neki ellent, bár jobb lett volna még azelőtt hogy bejelent a fodrászhoz.
ha el is mész, mondd meg a fodrásznak hogy milyenre szeretnéd. ott hiába erősködik anyukád, a fodrász olyanra vágja amilyenre a vendég kéri(főleg ha már lassan felnőtt emberről beszélünk)
szóval állj ki magadért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!