Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek hogy anyukám...

Mit tegyek hogy anyukám fizesse a sportom?

Figyelt kérdés
16 eves vagyok fiu.Régen nagyon nagy kocka voltam napi 5-8 órát is jatszottam a gepen de most elkeztem jarni thai boxra amit apukam fizet es grapplingelni amit anyukam. Nagyon nehezen vettem ra anyukam. 2 hónapja jarok de meg nem volt nap hogy ne hozta volna fel hogy hagyam abba mivel "romlottak" a tanulmanyi atlagaim (3-4 re allok mindenböl mint ahogy 8 éven keresztul). Irigyelrm azokat akikekt a szuleik tüzön vizen keresztul tamogatjak a sport karrierjukben. Hogy értessem meg vele hogy a sport jót tesz és szeretem nagyon őket? És ezek lelkileg és testileg is erösítenek. Es ha jól tudom a sportolók jobban is tanulnak.

2015. ápr. 13. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg több négyest, ötöst hazavinni, mindegyikre hívd fel édesanyád figyelmét. Nyáron keress diákmelót egy hónapra, 16 évesen már megteheted.
2015. ápr. 13. 21:31
 2/3 anonim ***** válasza:
A sport az egeseged erdekel. Raadasul nekem az agyam is osszehasonlithatatlanul jobban fog, ahoz kepest, mint amikor nem sportoltam. Sporttol tiltani valakit akkpra nonszensz...ha tenyleg ez az ara, igyekezz a tanulassal.
2015. ápr. 13. 21:36
 3/3 anonim ***** válasza:

"Es ha jól tudom a sportolók jobban is tanulnak." Mondjuk bizonyítsd...? :D Azért egy 3-4-es átlaggal ne elégedj már meg, az messze áll a jótól.

Ha anyukád nem is fizeti a grapplinget (de fizeti, csak nem örül neki, ha jól értem), ott a thai box, az már sport, szóval javíthat az eredményeiden. Aztán ha valamit fel is mutatsz a szájjártatáson kívül, lehet anyukád is jobban meggyőzhető lesz.

Persze az is kérdés, van-e ilyesmire kerete, mert gondolom azt belátod, hogy a számlák kifizetése és a kaja előbbrevaló a hobbidnál.

2015. ápr. 14. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!