Anyukám olyan hajat akár nekem vágatni ami nagyon rondán áll. Mit tegyek?
A fodrász mellém állt! Hihetetlen.:)) Így csak egy nagyon picit vágott a hajamból. Mondjuk anyám duzzogott, meg ilyeneket mondott odakint, hogy ezt bizony én fogom visszafizetni neki, mert nem erről volt szó. Én meg erre azt mondtam, hogy én biztos nem fizetem vissza, mivel ha rajtam múlik, el se mentünk volna a fodrászhoz. Erre nem tudott mit mondani, befogta..
Nagyon-nagyon köszönöm mindenki segítségét, nélkületek tuti nem sikerült volna.:)))
Lehet, hogy most mérges, - bár egy ilyen hülyeségen elég röhejes, - de majd megnyugszik, ez ilyen szokott lenni mindig... Marha idegesítő, én már csak tudom.
Nem akarlak anyukád ellen hergelni, ő valószínűleg csak jót akar, viszont azt ne engedd neki, hogy beleszóljon, hogy te mikor mész fodrászhoz, meg hogy vágatod a hajad. Ha meg tudtodon és akaratodon kívül bejelent, akkor is annyit teszel, hogy szimplán nem mész el és kész. Max hasonló duzzogás lesz belőle, ennyit meg megér a dolog. Ahogy előttem is írták: állj ki magadért és ne hagyd magad irányítani!
Jól csináltad, tényleg a sarkadra kell állnod egy ilyen anyával... Készülj fel, egy pár hasonló "harcra" a következő években.
Amúgy fel szokott pofozni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!