Van joga a szülőnek beleszólni?
Évekig laktam külföldön, itt volt párkapcsolatom, dolgoztam, meg hasonlók. Sajna a kapcsolatomnak úgy fest, annyi. Haza a szüleimhez nem akarok menni, kisváros, nulla lehetőség. Nincs befejezve az egyetemem, ezért úgy gondoltam, hogy ha hazamegyek, akkor inkább egyből a fővárosba, suli, munka, ameddig még fiatal vagyok.
Egyedül nem tudnék mindent fedezni, ezért egy fiúbarátommal költöznék össze, de lehet, idővel nem csak barátság lesz, együttlakás veszélyei, "sajnos".
Anyunak mikor mondtam, hogy nem haza mennék, hanem máshoz, azonnal ideges lett, hogy márpedig ő ezt nem engedi, vagy haza hozzájuk, vagy kollégiumba, de sráchoz nem.
Joga van egyátalán beleszólni?
Törvényes joga te is tudod, hogy nincs.
Hisz ha évekig külföldön laktál, nyilván bőven nagykorú vagy.
Szülő mivoltából adódóan maximum véleményt formálni van joga.
Bár nem értem, mi ezzel a baja. Ha külföldre is "elengedett", akkor nem értem miért hőzöngene
Semmi joga beleszólni! Nem tudom miért parázik, mikor már együtt éltél valakivel. Majd idővel megnyugszik anyukád!
Egy 21éves nagylány édesanyja!
Mint tudjuk, törvényesen semmi joga beleszólni.
Sem erkölcsileg. Évegik külföldön laktál, ott azt tettél, amit akartál. Felnőtt ember vagy, úgy tehetsz, ahogy jónak érzed.
Nyilván nincs joga,felnőtt vagy .
Nem lehet,hogy nem a fiú lakótárssal van problémája,hanem konkrétan a sráccal ? ismeri ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!