Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetnék, hogy ne sértsem...

Mit tehetnék, hogy ne sértsem meg a szüleimet?

Figyelt kérdés
Most érettségizek (ma nem mert matematikából előrehozott érettségit tettem) jó tanuló vagyok, megyek főiskolára. A gond nem ez, hanem a szüleim nagyon erőltetik azt, hogy segítsenek. Levelezőn szeretném csinálni, mert nem szeretném, hogy agyonhajszolják magukat. Idősek (anya 64, apa 61 éves) adtak eleget, nem tudom hogy értessem meg velük, hogy ne segítsenek. Így is rengeteget kaptam tőlük.

2015. máj. 5. 07:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ne csináld levelezőn!! A legtöbb helyen nagyon gagyi a levelező képzés. Gondolom 18-19 éves vagy, ilyen fiatalon butaság lenne levelezőre menni.
2015. máj. 5. 10:57
 12/18 A kérdező kommentje:
Húsz éves vagyok, nyelvi előkészítőn tanultam. Az öt év a 0. évfolyammal együtt
2015. máj. 5. 11:25
 13/18 anonim ***** válasza:
Ja értem. Akkor se menj levelezőre :D Én 23 évesen kezdtem nappalin, még ez sem késő. Néhány ismerősöm meg levelezőn tanul és panaszkodnak mindig, hogy milyen szar.
2015. máj. 5. 11:27
 14/18 A kérdező kommentje:
Beadtam nappalira is meg levelezőre is.
2015. máj. 5. 12:00
 15/18 anonim ***** válasza:

Kezdd el nappalin. Ha bármi közbejönne még akkor is könnyebb onnan átmenni levelezőre, mit ha fordítva akarnád.

Sok sikert!

2015. máj. 5. 12:16
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2015. máj. 5. 13:07
 17/18 anonim ***** válasza:

én is nyekes voltam, évvesztes és 20 évesen (februári vagyok) mentem nappalira, és (ha minden jól megy) idén végzek

most keresek magamnak gyak helyet, és hidd el, mindenhol nappalis diákot keresnek, ha nem vagy nappalis, szóba sem állnak veled

2015. máj. 5. 13:12
 18/18 A kérdező kommentje:
Arra a szakra, ami a legjobban érdekel, turisztika, vendéglátás, arra nappalin jelentkeztem
2015. máj. 5. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!