Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Holnap anyáknapja. Ti miért...

Holnap anyáknapja. Ti miért vagytok hálásak?

Figyelt kérdés
Egy ajándék elkészítéséhez kéne, írnátok néhány ötletet, hogy ti miért vagytok hálásak az édesanyátoknak.
2015. máj. 2. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak azokert a dolgokert amiert az ev tobbi napjan is halas vagyok, tehat mindenert...
2015. máj. 2. 17:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vegyél neki virágot, olyat, amit vázába tehet, annak biztos örülni fog. Amúgy sok dologért hálás vagyok, például azért is, hogy most pont nincs itthon :D (na jó ez kicsit gonosz volt :P)
2015. máj. 2. 17:30
 3/9 anonim ***** válasza:
31%
passz
2015. máj. 2. 17:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Mert felnevelt,mert törődik velem,mert megszid ha kell,mert elmondja az őszinte véleményét,mert mindenben segít és támogat,mert meghallgat,mert néha olyan mintha a barátnőm lenne :)
2015. máj. 2. 18:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Mert nem dobott be az első kukába mikor megszült és mert..... Ennyi :)
2015. máj. 2. 18:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Mert mindent megtett azért, hogy nekem jó legyen. Mert mindig mellettem állt, mert tudom, hogy nagyon fontos vagyok neki. Mert az egész életét én határoztam meg,mindig rám gondolt, hogy boldog legyek. ( én ezt sajnálom is) Soha nem fogom tudni meghálálni azt a szeretet,törődést amit tőle kaptam/kapok.
2015. máj. 2. 20:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Olyan kis apró dolgokért is. Nem magának vesz nadrágot, amire már fél éve fáj a foga, hanem nekem könyvet, mert "az nekem sürgősen keeeeeeel, anya, nem bírom ki." :D Mindig hoz nekem a városból Tejsütit, és amikor megkínálom, sosem kér belőle, még akkor sem, ha látom rajta, hogy tényleg megkívánta. Egyem csak meg én, az a fontos:)) Hálás vagyok persze mindenért: a mosolyokért, az ölelésekért, a sok "szeretlek" - ért:)
2015. máj. 2. 22:56
 8/9 anonim ***** válasza:
hálás vagyok neki, hogy megvárta amíg találok egy lakást és csak azután dobott ki :) az év anyja (Y)
2015. máj. 3. 00:34
 9/9 anonim válasza:
2015. máj. 3. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!