Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogyan vagy egyáltalán...

Ti hogyan vagy egyáltalán elmondjátok h mar nem vagytok szűzek?

Figyelt kérdés
Mit reagáltak erre a szülők ??
2015. ápr. 12. 09:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell elmondani. Ez csak rád tartozik.
2015. ápr. 12. 09:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmi kozuk hozza
2015. ápr. 12. 09:36
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Én anno elmondtam faternak, hogy megtoltam egy csajt a buliba :D Aztmondta ügyes vagyok, csak vigyázzak.
2015. ápr. 12. 09:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne mondd el. Én örökre megbántam, hogy megmondtam, bár nekem akkor muszáj volt, mert majdnem baj lett.Ha nem lett volna, soha nem tudta volna meg anyukám, hogy mikor vesztettem el...
2015. ápr. 12. 10:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam el,sőt bátyám sem! Ez az én magán ügyem úgy gondolom...
2015. ápr. 12. 11:39
 6/7 anonim ***** válasza:
49%

Szerencsére édesanyámmal elég jó a kapcsolatunk, mintha barátnők lennénk. Ő még fiatalabb koromban mesélt a szexről, az élvezetekről, amiket egymásnak adhatunk, persze mesélt a veszélyekről is. 14 éves koromban feküdtem le a barátommal először. Nagyon jól sikerült, nagyon boldog voltam, és ezt anya meg is látta rajtam. Akkor meséltem el, hogy megtörtént a dolog. Ő látta, hogy boldog vagyok, kérte, hogy meséljem el, milyen volt. Ő pedig szintén örült, átölelt.

15/L

2015. ápr. 12. 14:50
 7/7 anonim ***** válasza:

én nem mondtam el, mivel nem olyan jó a kapcsolatunk. ráadásul a barátomat se szeretik.

érdekes módon, amikor nálunk voltam az exemmel, vagy a mostani barátommal, akkor nem féltek, de amikor én mentem át a fiúhoz akkor nem is nagyon engedtek/engednek.

közben meg nálunk vesztettem el, de mindegy.

túlságosan féltenek/féltettek. pedig majdnem 18 voltam amikor elvesztettem

2015. ápr. 12. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!