Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám örökölt több millió...

Anyám örökölt több millió forintot, de az egész elúszott és nekem egy forintot nem adott. Vélemény?

Figyelt kérdés

A szüleim pár éve elváltak és utána anyám összejött egy semmire kellő alkoholista férfival.

Nagyapám végrendelete által anyám több millió forintot örökölt,de a teljes összeget ennek a férfinak adta,aki el is költötte minden féle hülyeségre.

Amikor még megvolt a pénz,mondtam anyámnak,hogy nem tudna-e adni valamennyi pénzt,hogy kifizessem a tandíjat.

Azt se kérdezte meg,hogy mennyi pénz kell,hanem simán azt mondta,hogy nincs pénze.

Pedig több millió forint volt még nála.

Anyámmal ezek előtt jóban voltunk.

Te hogyan reagáltál volna erre?

Megszakítottad volna vele a kapcsolatot?

2015. máj. 1. 09:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%

Kedves kérdező, te hány éves vagy? Miért kell tandíjat fizetned? Ki biztosítja a megélhetésedet, hiszen a tandíj mellett laknod, enned és ruházkodnod is kell? Apád mennyire száll bele a költségekbe? Konkrétan mire ment el anyád öröksége? Ő amúgy miből él, mennyit keres?

Amíg ezeket az infókat nem tudjuk, nem teljes a kép.

10-esnek pedig igaza van, azt még hozzátenném, hogy téged fikarcnyit nem érdekel, hogyan tartja fenn magát édesanyád, csak a saját igényed a fontos, holott eddig is csak felnevelt valahogy egyedül, az első visszautasítása viszont úgy tűnik, mindezt felülírja számodra.

2015. máj. 1. 10:56
 12/14 anonim ***** válasza:
75%

Ő örökölte, az ő dolga, mit kezd vele.

Engem sem támogat apám, mióta elköltöztem, a műtétem árába be sem szállt, és állandóan azt hazudja, hogy nincs pénze, pedig egy-egy munkával simán megkeres 2-300 000-et.

Bár ő, míg együtt éltünk is, mindent - még az árvaságimat is - a mostohaanyámra, meg aző bandájára költötte.

2015. máj. 1. 19:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Na, szóval nekem ez szúrt szemet, nem tudom, a többi válaszolónak feltűnt-e ez a rész a kérdés alatti részletezésben...:

"... anyám összejött egy semmire kellő alkoholista férfival. Nagyapám végrendelete által anyám több millió forintot örökölt,de a teljes összeget ennek a férfinak adta,aki el is költötte minden féle hülyeségre."

2015. máj. 1. 23:34
 14/14 anonim válasza:
100%
Én megszakítottam vele volna a kapcsolatot. Bocsi hogy ezt mondom de anyád hülye. Ahelyett hogy neked adta volna a pénzt egy idegen részegnek adta. Milyen anya az ilyen?
2015. máj. 7. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!