Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kapjon ajándékot vagy sem?

Kapjon ajándékot vagy sem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kislányom 6 éves, márciusban volt a keresztelője. A kérdés arra vonatkozik, h a keresztanyja (sógornőm) kapjon-e valamilyen ajándékot közelgő anyák napjára? Jó viszonyban vagyunk, szeret bennünket és a lányomat is. De illik ilyenkor keresztszülőt ajándékozni? Vagy illetlen? (nincs saját gyereke). Attól tartok, az is rosszul jönne ki, ha kap vmit, és az is, ha semmit.

Mi szívesen adnánk, de kicsit bizonytalanok vagyunk. Néztem ehhez hasonló kérdéseket, megoszlanak a vélemények.

Előre is köszönöm!

2015. ápr. 26. 17:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Mindenkinek :) Akkor majd kifejezzük a szeretetünket másképp :)
2015. ápr. 26. 18:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi szoktunk családon belül keresztszülőnek is adni. Én is kaptam még mielőtt gyerekeim lettek, és azután is.
2015. ápr. 26. 19:32
 13/14 anonim ***** válasza:
A férjed testvéréről van szó? Ebben az esetben kérdezd meg a férjedet, hogy amikor ok voltak gyerekek, anyák napján megajándékozták-e a keresztszülőket? A legtöbb ember azt várja el amihez hozzászokott a saját gyerekkorából.
2015. ápr. 26. 19:52
 14/14 anonim ***** válasza:

a fiam keresztanyja a Tesóm,én pedig az ő fiáé

minden évben kapok én is,meg a fiam is ad neki virágot.

2015. ápr. 27. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!