Kapjon a gyerek tárgyi ajándékot, ha jól tanul?
Ez olyan mint a szeretet hogy ne akkor szeressünk valakit mikor karácsony valentin nap születésnap van vagy pedig mindig akkor is amikor ezek indokolatlanok!
Ne akkor kapjon amikor jó mert most 10éves korában 3000ezret adsz neki a a diplomaosztójára meg már 300ezret!
Vegyél neki esetleg apróbb tárgyakat csak ugy... pl plüss esetleg elhivod sütizni fagyizni pizzázni!De ne olyan nagy ajándékot vagy nagy értéket és ne azért mert jól tanult éppen mert könnyen a fejedre nőhet!
furcsa ez a kérdés nekem, mivel én soha nem kaptam ajándékot csak azért mert jól tanultam, és eszembe sem jutott hogy kaphatnék is érte valamit.
l 18
mi az öcsémmel mindig kapunk ajándékot, ha jó a bizonyítványunk.
most félévkor is mindkettőnknek 1 db négyese lett, a többi ötös és választhattunk egy-egy könyvet a könyvesboltból.
és ha jó jegyet hozunk haza akkor meg mindig megdicsérnek.
szerintem ez így jó, én is így fogom majd csinálni a gyerekemmel :DD
soha nem kaptam semmit a jo tanulásért,mégis lett nem is akármilyen diplomám,csinálom a másodikat,önszántambol...mamagm miatt...de én mindig ilyen voltam...
öcsém 8 éves,ő önszántából semmit...anyám bevezette azt,hogy az 5ösért jár 200forint,a 4esért semmi,3masért már öcsém ad 500at,2-es,1-es még nem volt neki
igy megveheti magának azt amit mi nem veszünk meg neki...igyekszik is
most félévkor kismacskát kapott (ő kérte),mert kitünő lett...ez inspirálta fél éve...év végére ha nem gyülik össze a pénze,és kitünő lesz,akkor kipotoljuk neki egy uj szgépre...megvan az inspiráció
valahol jó...megtanulja hogy ingyen semmi nincs...ha tanul,és tesz érte,akkor megkaphat bármit...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!