Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapjon a gyerek tárgyi ajándék...

Kapjon a gyerek tárgyi ajándékot, ha jól tanul?

Figyelt kérdés
Pl. fél évi bizi, év végi, nyelvvizsga, szavalóversenyen eredmény, stb? Kap érte ajándékot vagy pénzt? Ez jó nevelési módszer?
2010. jan. 25. 20:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

én a legtöbb válaszolóval nem értek egyet.

nekem nagyon jól esik, hogy félévkor és évvégén kapok 1 ajándékot, mert jó lett a bizonyítványom. és egyáltalán nem azért tanulok, hogy kapjak valamit, hanem hogy a szüleim büszkék legyenek rám.

2010. jan. 26. 21:40
 22/23 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinél az volt a lényeg, hogy ne a tárgyi ajándék legyen TÚLSÚLYban. Hanem a dícséret, és az, hogy ÉREZZE a rásugárzó büszkeséget. Ha ez megy, tehát a szülők jól éreztetik a büszkeségüket és sokat dícsérnek és még pénz is van, akkor jöhetnek az ajándékok.

De manapság sok családban kvés az idő, sok a stressz, még ha pénz van is dögivel. Ezért a tárgy csak tárgy marad és nem JUTALOM és elismerés is egyben.

2010. jan. 27. 17:23
 23/23 anonim ***** válasza:

aha. az utolsónak igaza van..

utolsó előtti voltam

2010. jan. 28. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!