Normális dolog ez egy apánál?
Normális dolog az, ha egy apa a haverjai társaságában megjegyzést tesz a lánya mellméretére "viccből", úgy, hogy a lánya is ott van? Normális az, ha a munkatársai előtt hasonló témában "viccelődik"? Normális az, ha a lánynak meg kell engedni, hogy az öccse megfogja a mellét, mert "kíváncsi", és az apja kérte, h engedje meg? Ennél több nem történt. És egyébként nagyon szeretetteljes szülő-gyerek kapcsolatról van szó.
Ha kamaszkorban történtek ilyenek, meddig érdemes ezzel foglalkozni? Meddig érdemes ezen mérgelődni? Érdemes erről beszélni pl. a szülőkkel?
28/L
Köszönöm, olvastam a könyvet.
De még mindig kíváncsi lennék a válaszokra kérdésem második részét illetően!
Addig érdemes foglalkozni vele, amig faj neked.ezek azert nemvkispalyas dolgok. szülőkkel megprobalhatsz beszélni, te ismered őket, de valószínűleg süket fülekre találsz, vagy letagadjak.
Pszichológus segíthet.
Hiába is magyaráznám, mert magyarázatot mindig tudnék adni... hisz tudom, hogy nem bántani akart, biztos vagyok benne, hogy kicsit sem gondolt bele, hogy ezzel mit okoz, nem a megalázásról szólt... és így tovább.
Közben pedig tudom, hogy igazad is van, egészséges gondolkodással nem tesz ilyet az ember. Azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!