Mit tegyek hogy anyám ne legyen lusta?
Anyám eléggé lusta nő. H-P 6-14-igy dolgozik. Hazajön munkából elmegyünk boltba, de viszont én teregetek ki, én rakok rendet a szobába-garzon-szinte én csinálok minden házimunkát. Addig ő este 8-ig alszik. Múltkor is felsepregettem de nem volt vele megelégedve elkezdte kiabálni 14 évesen még ezt sem tudom megcsinálni, miért vagyok ennyire lusta stb. Elmosogatnék mert alig van tiszta tányér, evőeszköz de nem engedi mert nem jól csinálnám. Egyszer elmosogattam de lekiabált miért csináltam meg ha nem mondta, ha úgyse értek hozzá stb. 1 hete nem ettem főt kaját (suliba nem ebédelek bent, és zsebpénzt se kapok hogy befizessek). Minden nap szendvics, rágcsálnivaló (pl.csipsz). Nem gáztűzhelyünk van (nem tudom mi a neve), fogalmam sincs hogy kell használni és nem mutatja meg. Az egészséges táplálkozás nálunk egyenlő a nullával. 2 naponta gyorskajálda, anya szinte csak a kólát issza. Én gyümölcslevet iszom de az sem látott narancsot. Pedig anyának kozmetikusra, fodrászra van pénze. Általában este 11-kor megy fürödni, hajnal 5-kor fekszik le mert nem álmos és csodákozik hogy fáradt. A tévé egész este megy nem tudok aludni, a gépen elég gyorsan ír-én is-ő viszont veri a billentyűzetet, én tudok halkan is írni. Motyog magába már mindenki megbámul.
Mit tehetnék?
14/L
Ui: Csodélkozok miért nem híztam meg a kólától és a mekis/Burger Kinges kajáktól. 164 cm és 47 kg vagyok.
Próbáltam vele beszélni de lesz@rja.
Apától ezért váltak el de őt sem láttam fél éve.
Nagyszüleim meghaltak
Szia. Nekem is írhatsz privit, ha beszélgetni akarsz. Fotózd le nekünk azt az eszközt, vagy keress egy olyan képet a neten, amin főz anyukád, és mi segítünk neked, hogy kell bekapcsolni.
Anyukádnak egyébként nincsenek szellemi, vagy depressziós problémái?
Esetleg próbálkozz a családsegítő szolgálatnál, gondolom van a kerületben is. Menj el oda, mondd el nekik a problémát. Én csak ezt találtam: [link]
Ne legyél öngyilkos! Meg fog ez oldódni és edzettebb leszel tőle, ha nagyon kivagy sétálj egy nagyot, vagy egy barátnőddel legyetek távolt kicsit. Esetleg próbálj meg könyvtárba beiratkozni és ott tanulni. De a családsegítővel kezdeném.
Mondd neki, hogy ha valahonnan rendeltek menüt az még olcsóbb is, mint a meki vagy a BK, és eszel normális főtt kaját. Amiket írsz egyébként abszolút depressziós tünetek. Próbálj vele nagyon kedves és megértő lenni. Régen milyen volt anyukád, emlékszel még rá?
Kamasz vagy, és ilyenkor gyakoriak az ilyen öngyilkos gondolatok a tiniknél, most van a legnagyobb változás az életedben, tombolnak a hormonok, szóval fel a fejjel, pár év múlva minden jobb lesz, hidd el, és kialakul az életed, minden jó lesz!! Kitartás!!!!
Rendeltünk már kaját de lemondattuk mert anyának drága volt. Egy barátnőm van ő nagyon messze lakik
Mamáék neveltek de sajnos meghaltak, akkor nem tudom milyen volt anya eljárt bulizni, tatával is nagyon sokszor összevesztek stb. 6 éves korom előtt volt, 8 éves voltam mikor elváltak apától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!