Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 40-50 körüli szülők, mit...

40-50 körüli szülők, mit szólnátok ha a 25 éves lányotok terhes lenne?

Figyelt kérdés

Nyáron lesz az esküvőnk és mellette már belevágnánk a "baba projektbe" a vőlegényemmel. Felnőtt, dolgozó emberek vagyunk, de a szüleim az eljegyzés/házasság tényét is nehezen fogadták, mondván ráérünk még...

Akik 40-50 körül lettek nagyszülők, hogyan fogadtátok a hírt? Örültetek neki, vagy úgy voltatok vele, hogy túl korai?

2015. ápr. 25. 16:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi tavaly házasodtunk, én 25 éves kismama vagyok, a férjem 29. Az én szüleim már többszörös nagyszülők, de így is nagyon örülnek, várták, hogy mikor jelentjük be a hírt. Anyósom nem igazán örül, persze a szemünkbe nem meri mondani, csak az ismerősöknek panaszkodik. Az van, hogy már hidegen hagy mindkettőnket, nem neki csináltuk... :) Elvégre felnőttek vagyunk, külön keresetű kis család.
2015. ápr. 25. 20:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 25 évesen szültem, anyukám ekkor 42 éves volt.

Mit szólt volna? Semmit. Velem örült.

Aki fiatalon szül/nemz, számoljon azzal, hogy korán lesz nagyszülő, szerintem.

2015. ápr. 27. 10:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Jézusom ember, te a 19. században ragadtál? 18. életévedet betöltött, saját jövedelemmel rendelkező, 21. századi, független, európai, felnőtt nő vagy! Miért érdekel téged az, hogy anyuci-apuci mit szólna, ha ezt és ezt tennéd? Ez egyszerűen beteges! Éld szabadon a saját életed és pont magasról tegyél arra, ha valakinek ez nem tetszik! Senkinek nem tartozol elszámolással ezért csak saját magadnak.

Én ugyanebben az esetben, amiben most te vagy, nagyon határozottan tudatnám a szüleimmel azt, hogy szálljanak le rólam, és ha ez nem segítene, szemrebbenés nélkül tennék ellenük feljelentést zaklatásért.

2015. dec. 28. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!