Miért teszi ezt anyám?

Figyelt kérdés

Folyton olyanokat mond nekem hogy dögöljek meg és hogy sose fog elvenni senki.Meg hogy szarmosó vagyok meg hogy nekem semmi sem fog sikerülni meg hogy ha a helyemben lenne felakasztaná magát mert nincsenek barátaim.

Én vagyok a az egyetlen gyereke.Apám nem szól semmit.Régen jó kapcsolatunk volt.

Én szociális gondozó és ápolóként dolgozom és érettségire járok.Barátaim nincsenek és nagyon depis amiatt hogy elhagyott a párom.

Mit tehetnék,mit tegyek? Rosszul esik.Hogy tegyem túl magam rajta?

20/L

2015. ápr. 23. 17:58
 1/7 anonim válasza:
100%
Úgy értettem a szövegből,hogy már dolgozol! Akkor szerintem keress egy olyan albérletet,ahol szobatársakkal élsz együtt! Azért írom ezt,mert gondolom Te sem keresel olyan sokat havonta,hogy egyedül fenn tudj tartani egy albérletet,ezért megoldás a lakótársas albi szerintem! Nem kell hallgatnod az anyádat (bár ha így viselkedik veled,elég nehéz annak hívni,mert minden,csak nem anya)és még barátaid is lehetnek a lakótársak személyében!
2015. ápr. 23. 18:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Annyira abszurd, valószínű elmebeteg. Csak azt tudom mondani, én mit tennék: írnék egy levelet és elköltöznék - nem mondanám meg neki hova. A levél: Kedves Édesanya! Azt mondtad," dögöljek meg" és a "helyemben felakasztanád magad". Búcsúzom: szerető lányod, Mari
2015. ápr. 23. 18:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A 2-eshez csatlakozom. Szörnyű lehet, nagyon sajnálom!!
2015. ápr. 23. 18:29
 4/7 anonim ***** válasza:
17%
Szia !:/ Ha van kedved írj nekem,szívesen meghallgatnám a bajod,bánatod,talán kicsit neked is könnyebb lenne,csak rajtad múlik :) 20/F
2015. ápr. 23. 18:48
 5/7 anonim ***** válasza:
95%
4# leírta mi a baja, bánata, mit meséljen el? Vagy abban reménykedsz, hogy elég depis és kétségbeesett ahhoz, hogy felszedd és végre lyukhoz juss?
2015. ápr. 23. 19:17
 6/7 anonim ***** válasza:

anyukád iszik is?

Azért kérdem, mert az ivós szülőknél jellemzőbb ilyesmi.Bár lehet, hogy ő csalódásként éli meg azt, ami neki nem tetszik benned és így fejezi ki.Persze ez nem helyes akkor sem.Szerintem egy jobb hangulatában meg kellene kérned, hogy értelmesen fejtse ki, mi a baja veled és miért?

2015. ápr. 25. 22:18
 7/7 anonim ***** válasza:
2-es tanácsára én azt mondom, ha kérdező levelét az anyja elolvasná, első válasza az lenne:"Hálátlan dög"...
2015. ápr. 25. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!