Folyton olyanokat mond nekem hogy dögöljek meg és hogy sose fog elvenni senki.Meg hogy szarmosó vagyok meg hogy nekem semmi sem fog sikerülni meg hogy ha a helyemben lenne felakasztaná magát mert nincsenek barátaim.
Én vagyok a az egyetlen gyereke.Apám nem szól semmit.Régen jó kapcsolatunk volt.
Én szociális gondozó és ápolóként dolgozom és érettségire járok.Barátaim nincsenek és nagyon depis amiatt hogy elhagyott a párom.
Mit tehetnék,mit tegyek? Rosszul esik.Hogy tegyem túl magam rajta?
20/L
2015. ápr. 23. 17:58
1/7 anonim válasza:
Úgy értettem a szövegből,hogy már dolgozol! Akkor szerintem keress egy olyan albérletet,ahol szobatársakkal élsz együtt! Azért írom ezt,mert gondolom Te sem keresel olyan sokat havonta,hogy egyedül fenn tudj tartani egy albérletet,ezért megoldás a lakótársas albi szerintem! Nem kell hallgatnod az anyádat (bár ha így viselkedik veled,elég nehéz annak hívni,mert minden,csak nem anya)és még barátaid is lehetnek a lakótársak személyében!
2015. ápr. 23. 18:03
2/7 anonim válasza:
Annyira abszurd, valószínű elmebeteg. Csak azt tudom mondani, én mit tennék: írnék egy levelet és elköltöznék - nem mondanám meg neki hova. A levél: Kedves Édesanya! Azt mondtad," dögöljek meg" és a "helyemben felakasztanád magad". Búcsúzom: szerető lányod, Mari
2015. ápr. 23. 18:28
3/7 anonim válasza:
A 2-eshez csatlakozom. Szörnyű lehet, nagyon sajnálom!!
2015. ápr. 23. 18:29
4/7 anonim válasza:
Szia !:/ Ha van kedved írj nekem,szívesen meghallgatnám a bajod,bánatod,talán kicsit neked is könnyebb lenne,csak rajtad múlik :) 20/F
2015. ápr. 23. 18:48
5/7 anonim válasza:
4# leírta mi a baja, bánata, mit meséljen el? Vagy abban reménykedsz, hogy elég depis és kétségbeesett ahhoz, hogy felszedd és végre lyukhoz juss?
2015. ápr. 23. 19:17
6/7 anonim válasza:
anyukád iszik is?
Azért kérdem, mert az ivós szülőknél jellemzőbb ilyesmi.Bár lehet, hogy ő csalódásként éli meg azt, ami neki nem tetszik benned és így fejezi ki.Persze ez nem helyes akkor sem.Szerintem egy jobb hangulatában meg kellene kérned, hogy értelmesen fejtse ki, mi a baja veled és miért?
2015. ápr. 25. 22:18
7/7 anonim válasza:
2-es tanácsára én azt mondom, ha kérdező levelét az anyja elolvasná, első válasza az lenne:"Hálátlan dög"...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!