Miért nem mondja el? Olyan nagy kérés?
Figyelt kérdés
anya ma reggel azt mondta valaki azt mondta neki megváltoztam és néha nagy képu vagyok (ami nem igaz)és nem mondja el anya ki mondta. előszőr azt mondta az egyik tanár mert hogy hogy találkozna a munkahelyén az én osztálytársaimmal.de utánna azt mondta egy gyerek. és fiu. gondolom ki lehet az de letagadja azt mondta majd egyszer elmondja. ez most nagyon idegesít hogyan szedjem ki belőle ki mondta neki?2015. ápr. 23. 12:46
11/11 A kérdező kommentje:
Koszi,nem foglalkozok vele.
anyával beszéltem azt mondta mindegy kimondta de ha nem igaz ne foglalkozzak vele
2015. ápr. 23. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!