A párom nagyon ragaszkodik az anyjához mit tegyek?
A párom 29 éves,az édesanyja nevelte egyedül.Egyke gyerek!
Már másfél éve együtt vagyunk,és szóba jött az összeköltözés gondolata is.Nem egy városban lakunk,és nem is találkozunk naponta.Általában minden másnap vagy én megyek munka után,vagy ő jön.
Tehát felhoztam neki az összeköltözést.Nem volt oda az ötletért,mert az édesanyját nem akarja otthagyni.
Iszonyat anyás,ami néha már elég bosszantó tud lenni.
Én már 26 évesen vágyom arra hogy együtt lakjunk,család legyen!És ahogy észreveszem ő nem partner ebben!
Nem tudom mit tehetnék hogy úgymond "leváljon" az anyjáról!
figyelj: vagy leválik vagy nem.
üljetek le, beszéljétek meg, hogy te akarsz költözni, ő mit gondol.
legyen hatéridő: nyár vége, szept...akármi
és ha addig nem megy bele, annak ellenére hogy nincs semmilyen akadálya, akkor offold
2 megoldás van
1. Abba a városba költöztök ahol az anyuka is él, így a párod ha akar akkor minden nap át tud menni fél vagy 1 órára az anyjához.
2. Tudomásul veszed, hogy az anyja mindig az első nő lesz az életében, te csak második. Ha ez nem elfogadott neked, akkor szépen megköszönöd az elmúlt éveket, és befejezitek ezt a kapcsolatot.
Semmi akadálya az összeköltözésnek!Dolgozunk mindketten,az anyagi körülményeink is jók,ezért nem is értem.
Az édesanyjával sincs semmi bajom,jól kijövünk.Beszélgettem mindkettejükkel erről a témáról,az anyukája azt mondta ha majd a párom megunja az ingázást,hogy nem találkozunk minden nap,akkor majd összeköltözünk.De ahogy látom,ez a kétnaponta együttlét megfelel neki.
Végetvetni a kapcsolatnak nem akarok!Csak valami megoldást szeretnék találni erre a helyzetre.
figyelj egyszerű a dolog, őszinte leszek:
nem akar veled élni, jó neki 2naponta X óra, meg a szex. de nem akar komolyat veled!
te felajánlottad, hogy lakjatok anyuka közelében (amit azért nem sok nő ajánlana fel), erre jöttek a hül.ye kifogások, mert ezek azok.
Ha össze is költöznétek, akkor is anyuka szava lesz a szent és sérthetetlen. Az ilyen srácok soha nem nőnek fel, nem fog melletted kiállni. Ha gyereketek lesz, akkor úgy kell nevelnetek, ahogy ő azt elképzelte.
Neki így kényelmes, nem kell sokat fizetnie a lakhatásért. Egyszerűen nem önálló. Én voltam együtt egy ilyen sráccal, csak sajnos én ott éltem a szüleinél. Rengetegszer mondtam, hogy költözzünk el, de ő képtelen volt kibújni anyukája szoknyája alól. Most ha jól számolom, 32 éves, és még mindig ott él. Esze ágában sincs elköltözni a mai napig sem.
Szerintem jobb, ha véget vetsz tényleg ennek a kapcsolatnak, mert ő mindig is anyuci kicsi fia lesz, akitől te szemét módon el fogod venni az egyetlen kicsi fiát.
Mégis milyen megoldást vársz, ha ő NEM AKAR veled összeköltözni? Ő az anyjával akar lakni, hogy ez változik-e és ha igen, akkor mennyi idő múlva, azt nem tudhatom. Sok olyat ismerek, akik 40 évesen sem akarnak az anyjuktól elköltözni, ezért nincs tartós kapcsolatuk még ennyi idősen sem.
Ha ő nem akar összeköltözni veled, egyszerűen nem tudsz mit csinálni. Kényszeríteni nem tudod, de nem is ajánlatos, mert abból semmi jó nem származik.
Én régen "kihisztiztem", hogy összeköltözzünk a volt párommal, aztán az lett belőle, hogy először napokra ment csak vissza az anyjához, aztán már egy hét is lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!