Gyerekelhelyezési perben mennyire számít, hogy egy 5 és 7 éves kislány melyik szülőhöz ragaszkodik jobban?
Figyelt kérdés
Szakértő véleménye alapján.2014. okt. 30. 15:59
1/4 anonim válasza:
Kb. semennyire. Ha anya és apa ugyanolyan körülmányeket biztosítanak, de a gyerekek mondjuk apát "szeretik" inkább, 99%, hogy anyához kerülnek, mert ő az anyjuk.
Vagy a 7 éves megy apához az 5 anyához. De általában a nőéi lesznek.
2/4 anonim válasza:
Azért ez manapság már nem igaz h 99% - ban a nőhöz kerül. Mostanában sajnos több válásnak is voltam szemtanúja és 2/3ad arányban apánál kötöttek ki a gyerekek. Abszolút egyenlőek a bíróság előtt, régebben volt bevett szokás az anyának ítélni szinte automatikusan. Most már tényleg azt veszik figyelemebe hogy minden pont vizsgálata alapján a gyerekek kivel járnának jobba. De a gyerekek véleménye nem számít.
3/4 anonim válasza:
Nagyon nem. Ilyen kicsknel nem szamit. Eselyes, hogy anyaval vannak tobbet, igy apa a kulonlegesseg, persze hogy azt szuri le a szakerto, hogyhozza ragaszkodnak jobban.
4/4 anonim válasza:
Nem számit. A biroság azt nézi kinél vannak jobb helyen. Én is igy vesztettem el a gyerekeimet és kerültek az apjukhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!