Miért baj az, ha nem akarok gyereket?
Ha veled szenvedne, nemhogy nem baj, de nagyon jó, hogy nem vállalsz.
Én nem szenvedek, velem sem szenvedne.
Ha gyereked van, akkor a te feladatod olyan korulmenyeket, szeretetet, torodest adni neki, hogy ne szenvedjen a vilagon. Nem a vilag hibaja, ha szenved a gyereked, hanem a tied. Nem olyan orszagban elunk, ahol semmi esely nincs normalis eletet biztositani a gyerekednek. Amugy meg nem ertem, miert lenne kegyetlen a vilag. En a nullarol, melyszegenysegbol nottem fel es onerombol ertem el, hogy ujepitesu, modern butorokkal felszerelt lakasom legyen. Onerombol tanultam es onerombol ertem el, hogy jo munkahelyem van, ahol megbecsulnek. Attol meg nem kegyetlen a vilag, hogy nem hullanak az oledbe a dolgok, hanem meg kell kuzdeni erte.
Nem vagy veletlenul depresszios? Nagyon ugy hangzik a kerdesed.
Miért lenne baj? Azért, mert van néhány degenerált, aki azon túráztatja magát, hogy mások akarnak-e gyereket, vagy sem?
Ez mindenki saját döntése. Ha te úgy érzed nem akarsz, hát nem akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!