Mit csinálnál, ha apukád rádíratná a családi házat azzal a feltétellel, ha azonnal hazaköltözöl és otthagyod a barátodat?
Úúú szép kis zsarolás. Ha tulajdonjogot és haszonélvezői jogot rám íratták, és hazaköltöztem, kirakom őket, és odaköltöztetem a barátomat. Csak mert ilyen ge..ik voltak :)
De ez az én szüleimmel alapból lehetetlen, nem akarnának magukhoz láncolni.
Hat ez vicc, ugye???!! :D :D
Es mit ersz azzal, hogy a neved rajta van a tulajdoni lapon?! Most komolyan, erre nagyon kivancsi vagyok, mitol vagy jobb helyzetben, ha van egy papir, amin egy sorban a te neved szerepel? Ha rad iratja, a haszonelvezetet ugyis megtartja, ami annyit jelent, hogy amig o el, addig neked kuss a neved a hazban, ha csak meg nem veszed tole a haszonelvezetet. Amugy meg a parodat surgosen hagyd el, jobb embert erdemel, mint egy olyan, aki hazra cserelne ot.
Megsugom, hazhoz mashogy is lehet jutni: dolgozni kell es venni egyet.
és akkor miből élsz majd ott?
apád seggf...
Nem érdekelne, ússzon a ház.
Nagyszüleim sem akartak egyik gyerekük közelébe se költözni, nekik kellett a ház, ahol felnőttek, de ugyancsak nincs ott munka, most már öregek (75 és 81 évesek), a kertet ki kellett adniuk, nem tudják gondozni, de makacsul ragaszkodnak ahhoz a helyhez. A ház nem sokat ér, annak ellenére, hogy nagy, csakhogy munka nincs, tömegközlekedés ritka, a telekommunikációs hálózatok nincsenek rendesen kiépítve, akadozik a térerő, szóval még távmunkára sem nagyon alkalmas, bevásárlási lehetőség alig van, úgyhogy még üdülőövezetnek sem igazán megfelelő. Ők ugyan nem tettek ilyen feltételeket, de most már jól jönne nekik a segítség, de nem várhatják el, hogy a család feladja a megélhetést.
Nézd, ha nem tagadnak ki, úgyis örökölsz előbb-utóbb, sokan kezdték albérletben, ne adjátok fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!