Apám az agyamra megy. Mi van vele?
biztos örül hogy otthon vagy, keresi a társaságod
te sem örülnél, ha a fiad le se sz*rna
Mi a helyzet édesanyáddal? Ő él még?
Szerintem is magányos, örül, hogy otthon vagy, szeretne veled beszélgetni. Erőltesd meg magad, mégiscsak az apád, lehet, hogy mire legközelebb hazajössz, már nem lesz alkalmad együtt lenni vele. Mesélj neki te a munkádról, vagy beszéltesd a régi, családi dolgokról, nem olyan borzasztó feladat ez, pláne, ha hamarosan visszamész.
2. válaszoló vagyok, bocs, eszemben sem volt kioktatni, csak sajnálom az apádat. Az enyém is nehezen fejezi ki a szeretetét, belebeszél mindenbe, de tudom, hogy nem bántani akar, egyszerűen képtelen rá, hogy kimondja azt, hogy "beszélgess velem". Biztosan nagyon magányos az édesapád, azt megpróbálhatod, hogy egyszer-egyszer félreteszel mindent, és minőségi időt töltesz vele, úgy, hogy tényleg figyelsz rá, beszélteted, csináltok valamit együtt, amit ő szeret. Én láttam apámat sírni a meghatottságtól egy ilyen alkalom után, tízszer elmondta, mennyire örül ennek a délutánnak és köszöni.
Tudod, ha egyszer elmegy, lehet, hogy bánni fogod, miért nem figyeltél rá, és akkor már késő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!