Milyen apa-fia programot tudtok?
Figyelt kérdés
A fiamnak szeretnék egy jó programot de nem tudok ki találni :/ Tudnátok ajánlani?#apa #fia program
2015. ápr. 17. 11:31
1/8 kovpet válasza:
Focizzatok. Vagy bicajozzatok. Most szép az idő.
2/8 anonim válasza:
nem tudni hol laktok és hány éves a fiú, ezek nélkül nehéz
én ezeket csinálnám: vadaspark/állatkert, játszótér piknikezéssel, vagy horgászás, ha meg jön a rossz idő akkor mozi előtte beülni egy pizzériába, esetleg játszóház, ha már nagyobb fiú akkor játékterem, bowling, ilyesmik
3/8 Kései Sirató válasza:
Fallabdázás, úszás, kalandpark, szalonna-sütés, foci, játszóház, pizzázás, stb.
4/8 anonim válasza:
Egy jó Mortal Kombat meccs a TV előtt. :D
5/8 anonim válasza:
Túrázás. Tenisz. Állatpark. Múzeum.
6/8 anonim válasza:
Nem ártana tudni, hogy a fiad 4 éves-e, vagy 17. :-)
7/8 A kérdező kommentje:
13 éves :) És az eddigi kommentek alapján elég sok ötletet adtatok nekem! :) Köszönöm szépen! Őszintén meg mondom, nem szereti a focit! :/ De talán a bóling, pizzéria meg a játék terem nem is rossz ötlet!
2015. ápr. 17. 21:48
8/8 ASDLKW ADSLKAW válasza:
Az a legjobb ha rájössz miben ügyes és mit szeret a kölök, és abban segédkezni szerintem, bár én nem vagyok apa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!