Ilyen időben milyen PROGRAMOT tudtok ajánlani vasárnapra egy 9 éves gyerekkel?
Fiú vagy lány?
Uszoda,ha szereti a vizet,mozi,a házi barkácsolás akkor jó,ha érdekli és nem "első"találkozásról van szó,amikor is nem szeretnéd,ha kellemetlen kérdések jönnének elő.
Csodák Palotája !!!!! Én 4 éves koruktól viszem a gyerekeket, imádják. Gyereknek, felnőttnek egyaránt élvezetes.
Egy jó Kalandpark, ugrálóház (IV. ker. Fóti úton, XVII.kerben, X.kerben, stb., sajnos csak Pestieket tudok) Hogy abban mi a jó a felnőttnek ? Hogy van 3-4 szabad órád a pároddal, amikor nem lehet leülni a TV elé, sem mosogatni, sem más házimunkát folytatni, csak ülni egymás mellett, dumálni, nevetni, közben a gyerkőc 5 percenként odarohan, hogy szomjas, éhes, de ez a legkevesebb. Esetleg elhívni gyerek barátját, osztálytársát, ismerőssel mégis jobb.
Bowlingozni ! Kibéreln 2-3 órára egy pályát. Nagy nevetések, verseny, sültkrumpli, hamburger, kóla, (hiszen ez is hozzátartozik a mai gyerekeknek az önfeledt szórakozáshoz, hogy lehet egészségtelen gyorskaját is enni.)
Öcsém jön hozzánk, mert én már elköltöztem otthonról, csak mindig hiányzok neki.:) Meg hát apuéknak is lesz szabadnapjuk:D
Párommal nem vagyunk otthon ülősek, sem tv előtt ülősek szerencsére:)
Csodák palotája, majd akkor lesz jó, amikor már lesznek gyerekeink, mert így az öcsémnek sem jó, hogy nélkülünk játszik.
A bowlingozáshoz nem kicsi még? Nem is bírna akkorát guritani.
Barkácsolni imád, de apuval "dolgoznak" mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!