Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kinek segítettek a szülei...

Kinek segítettek a szülei bármiben anyagilag a lakásvásárláskor?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 14. 12:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

mifele lelki serultek pontoztak le mindenkit?

en kb 600 ezret kaptam, a tobbit a sajat zsebembol tettem ki.

2015. ápr. 14. 21:19
 22/23 anonim ***** válasza:
Nekem 2 milliót adtak (tavaly, most 30 éves vagyok), és nem rúgtak ki az utcára, így tudtam spórolni annyit, hogy egy szoba-konyhás garzont talán ki tudok fizetni, többet nem. Tanácsokkal nem segítenek, mire figyeljek oda, sőt, akármit nézek, mindig találnak valami kivetnivalót. Minden áron drágább lakásra akarnak rábeszélni, mint amilyenre pénzem van, és hitelt szeretnének velem felvetetni (amit fizetni nem tudok, de ők sem fizetnék).
2015. ápr. 15. 21:41
 23/23 anonim válasza:
Szep tortenetek :) nekem semmiben sem segitettek sot anyam azt szeretne ha en vennek neki egy nagyobb hazat de azert jo tudni h vannak meg rendes szulok is a vilagon 👍
2015. máj. 6. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!