Édesanyámnak, vagy nekem van igazam házi munkában?
:DDD mekkora kérdés ez...
anyád helyébe benyujtanám neked a számlát
Azért mosolygok ezen, mert most ugyan szórakozhatsz a szüleiddel hogy pénz nem pénz kérdés házimunkáért cserébe, de kitől fogsz pénzt elvárni amikor saját háztartásod lesz? :))
Én nem ilyen formán kérnék pénzt, hanem megcsinálnám a dolgokat és UTÁNA kérnék zsebpénzt. Egyrészt tuti adna (legalábbis az én anyum), másrészt így nem olyan mintha azért kérnél pénzt mert hajlandó vagy a közös családi életben résztvenni. Milyen lenne már ha ugyan oda adja neked a 2000 forintot a házimunkáért amit kértél, de cserébe azért hogy vacsorát főzzön neked 3500.-ot kérne? :D Még rosszabbul is járnál? Vagy ha úgy érzed emez jár neked, szólok, hogy amaz neki is jár. 1 család, közös munka megosztás. Ha nem szeretsz a kertben tenni venni, akkor ajánl fel más szekciót a házimunka bevállalásában amihez van kedved. :)
Én amíg otthon laktam, a mosást, teregetést én vállaltam a családra, mert az én fürdőszobámban volt a mosógép. De pl. mosogatni utáltam. Most, hogy 2 éve nem lakom otthon, nos rájöttem hogy bizony nincs senki aki helyettem már ezt megcsinálja és válogatni sem válogathatok a tennivalók közül. Persze van mindenféle háztartásigép, na de azt elővenni és használni nem kevés idő. :) Családban könnyebb, mert eloszlik. Persze ezt is csak utólag fogod megbecsülni, akárcsak én, és más "hálátlan" gyerek :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!